US OPEN 2018. Naomi Osaka: Este ireal. De când eram mică visam să joc o finală de Grand Slam cu Serena Williams

US OPEN 2018. Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, ajunsă în prima sa finală de Mare Şlem, a declarat, joi, după victoria din semifinale la US Open, că se simte într-o situaţie ''ireală'', deoarece a visat dintotdeauna să joace o finală de Mare Şlem contra Serenei Williams.

RomaniaTV.net
07 sept. 2018, 12:25
US OPEN 2018. Naomi Osaka: Este ireal. De când eram mică visam să joc o finală de Grand Slam cu Serena Williams

US OPEN 2018. ”E un pic ireal. Când eram copil, visam să joc cu Serena (Williams) în finala unui turneu de Mare Şlem. Sunt foarte fericită pentru că acest lucru s-a realizate. În acelaşi timp, îmi zic că trebuie să profit de acest moment şi să abordez meciul ca oricare altul”, a declarat Naomi Osaka, într-o conferinţă de presă.

Nu trebuie să o privesc ca pe un idol. Să joci două finale de Mare Şlem când revii după o absenţă îndelungată este cu adevărat excepţional (Serena a jucat finala la Wimbledon, revenind în martie după ce a născut-o pe fetiţa ei Olympia în septembrie anul trecut, n. red). Nu vreau să mă gândesc prea mult la acest meci. Nu sunt favorită. Ea a jucat atâtea finale de Mare Şlem, ştie cum este. Pentru mine este o noutate, iar asta e plăcut. Vreau să profit de acest moment şi să joc cât pot de bine”, a mai spus Naomi Osaka.

Serena Williams, aflată în căutarea celui de-al 24-lea său titlu de Şlem, care i-ar permite să egaleze recordul deţinut de australianca Margaret Court, a dispus în semifinale de letona Anastasija Sevastova (18 WTA), cu 6-3, 6-0, după doar 66 de minute. În cealaltă semifinală, japoneza Naomi Osaka (20 ani, 19 WTA) a învins-o pe finalista de anul trecut, americanca Madison Keys (14 WTA), 6-2, 6-4, într-o oră şi 25 de minute şi s-a calificat în premieră într-o finală de Mare Şlem.