US OPEN 2019. Maria Sharapova, UMILITĂ de Serena Williams REZULTAT ŞOC

Serena Williams s-a calificat, luni, în turul doi al US Open, trecând în runda inaugurală de Maria Sharapova, scor 6-1, 6-1, în doar 59 de minute.

27 aug. 2019, 06:17
US OPEN 2019. Maria Sharapova, UMILITĂ de Serena Williams REZULTAT ŞOC

Serena Williams va juca în faza următoare cu compatrioata sa Catherine Mc Nally.

„Cred că am reuşit să mă concentrez, în special la punctele de break, şi nu am lăsat-o (pe Şarapova) în joc, pentru că ea este tipul de jucătoare care nu renunţă. Chiar şi pe final ea vrea să lupte în continuare”, a declarat Serena Williams, potrivit site-ului WTA.

Simona Halep, marea dezamăgire de la US Open. „E un pic prea mult pentru mine”

„Nu este un drum uşor, n-a fost niciodată. Dar am trecut printr-o operaţie la umăr acum aproximativ patru luni. Să ajung să joc searala US Open, cu un public încântat de confruntare, este ceva important. Sunt norocoasă că fac parte din asta”, a afirmat şi Maria Sharapova.

Tot luni, Ashleigh Barty a trecut în primul tur de Zarina Diyas, scor 1-6, 6-3, 6-2, iar Karolina Pliskova s-a impus în faţa compatrioatei sale Tereza Martincova, scor 7-6, 7-6.

Simona Halep, declaraţie neaşteptată despre Bianca Andreescu. Cele două se pot întâlni în „optimi” la US Open 2019

Două dintre favoritele turneului au înregistrat înfrângeri. Gerana Angelique Kerber a fost eliminată de Kristina Mladenovic, scor 7-5, 0-6, 6-4. O altă favorită eliminată este Caroline Garcia, învinsă cu 7-6, 6-2 de Ons Jabeur.