Usher s-a căsătorit în secret la Las Vegas după show-ul spectaculos de la Super Bowl

Usher s-a căsătorit în secret pe 11 februarie, după show-ul susținut în pauza de la Super Bowl, potrivit unui certificat de căsătorie obținut de CNN.

14 feb. 2024, 12:15
Usher s-a căsătorit în secret la Las Vegas după show-ul spectaculos de la Super Bowl
Usher s-a căsătorit în secret după show-ul de la Super Bowl

Usher s-a căsătorit cu iubita lui, Jennifer Goicoechea, cu care are doi copii. Cei doi și-au făcut jurămintele la tunelul The Fast Lane de la Vegas Weddings. Mama artistului, Jonetta Patton, a fost martora cuplului, potrivit certificatului de căsătorie, scrie People.

Putem confirma că Usher și Jennifer Goicoechea au făcut următorul pas în relația lor și s-au căsătorit duminică seara în Las Vegas, înconjurați de prieteni apropiați și de familie”, a declarat un reprezentant al artistului pentru CNN.

„Amândoi așteaptă cu nerăbdare să continue să-și crească copiii împreună, înconjurați de dragoste și mulțumesc tuturor pentru urările de bine”, a mai precizat acesta.

Citește și: Bat clopotele de nuntă în familia Lidei Buble! Strălucește de fericire de când a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”

Usher și Jennfier au o fiică, Sovereign Bo, născută în 2020, și un fiu, Sire Castrello, născut în 2021. Artistul mai are doi băieți, Usher V și Naviyd Ely, cu fosta sa soție, Tameka Foster.

După show-ul de la Super Bowl, cei doi au fost văzuți împreună în Las Vegas, iar Usher a fost fotografiat purtând un inel de aur pe degetuș inelar stâng. Jennifer era îmbrăcată într-un costum alb, iar el purta o haină de blană albă, deasupra unui smoking negru.

Artistul a făcut recent câteva declarații despre relația cu iubita sa, publicate în revista People.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ajuns la terapie de cuplu înainte de căsătorie: „E un proces de lungă durată și o muncă constantă”

„Ascultă, când găsești pe cineva despre care știi că este un partener grozav, desigur că este o onoare și o plăcere să poți împărtăși viața cu cineva care vrea să o împartă cu tine și te iubește pentru cine ești”, a spus el.

„Ne-am luat, evident, un angajament față de viață, pentru o viață împreună, datorită copiilor noștri”, a continuat Usher.

„Nu ar fi ciudat să ne căsătorim”. „Și vom fi unul în viața celuilalt până când vom muri, evident, pentru că avem ceva de împărtășit. Este frumos. Copiii noștri. Dar nu doar pentru asta. Chiar simt că am un partener uimitor pe care îl respect”, a mai spus artistul despre partenera sa.