Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ajuns la terapie de cuplu înainte de căsătorie: „E un proces de lungă durată și o muncă constantă”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu de doi ani și jumătate și urmează să se căsătorească în vara acestui an. Un pas important în relația lor a fost terapia de cuplu.

27 ian. 2024, 13:42
Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ajuns la terapie de cuplu înainte de căsătorie: „E un proces de lungă durată și o muncă constantă”
Vlad Gherman și Oana Moșneagu au apelat la terapia de cuplu

Vlad Gherman și iubita lui, Oana Moșneagu, s-au cunoscut în 2019, la castingul pentru serialul „Fructul oprit”. Au jucat împreună în serial și s-au reîntâlnit la repetițiile pentru serialul „Adela”. După ce fostele lor relații au ajuns la final, Vlad a fost cel care a făcut primul pas. A invitat-o pe Oana la o cină la el acasă, dar ea a refuzat. După o perioadă în care au fost mai reci unul cu celălalt, s-a întâmplat primul sărut, iar de acolo totul a venit natural.

Citește și: Oana Moșneagu, cu burtica la vedere în vacanță! Imaginile cu care Vlad Gherman și viitoarea soție și-au pus fanii pe jar: „V-ați întors trei”

Cei doi actori au mers atât separat, cât și împreună la terapie. Nu pentru că ar fi avut probleme în cuplu, ci mai degrabă preventiv. S-au încurajat reciproc să meargă individual la terapie și au optat și pentru terapia de cuplu, pentru a se înțelege mai bine unul pe celălalt.

„Mie mi se pare genial. Mi se pare cea mai bună chestie. (…) E un proces. Nu poți să faci terapie o dată, de două ori, și gata, te-ai schimbat. E un proces de lungă durată și o muncă constantă cu tine”, a declarat Vlad Gherman, la Fresh by Unica.

Vlad și Oana au vorbit deschis despre terapie în spernța că vor deveni un exemplu pentru alte cupluri. Pentru că au atins subiectul destul de puțin, publicul i-a înțeles greșit. Actorul a explicat în detaliu de ce au apelat la terapie, de fapt.

Citește și: Vlad Gherman nu vrea să o invite pe Cristina Ciobănașu la nunta lui cu Oana Moșneagu: „Ar fi ciudat. E o chestie de respect”

„Noi am mai vorbit despre asta, într-adevăr foarte scurt, și lumea nu înțelegea. A, ei nu se înțeleg, de-aia fac terapie. N-are legătură. E vorba că nu înțelegeam de ce, într-un moment în care Oana se purta drăguț cu mine, în capul meu era ‘aoleu nu, e mult prea bine, sigur o să se termine în curând’. Nu se întâmpla nimic nasol, era foarte bine. Eu mă sabotam”, a spus Vlad Gherman.

Vlad mărturisește că, fie că vrem sau nu să acceptăm, cu toții sunte puțin defecți: „Așadar mergeți, dragă Românie, la terapie, ca să și rimeze”.