USL aşteaptă ajutor de la PDL pentru a-l suspenda pe Băsescu

Purtătorul de cuvânt al departamentelor PSD, Olguţa Vasilescu, a declarat, joi, că, deşi USL nu are voturile necesare în Parlament pentru a-l suspenda din funcţie pe preşedintele Traian Băsescu, s-ar putea să aibă o supriză plăcută de la unii parlamentari PDL, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
17 nov. 2011, 11:23
USL aşteaptă ajutor de la PDL pentru a-l suspenda pe Băsescu

Vasilescu a menţionat că decizia politică asupra începerii sau nu a demersurilor de suspendare din funcţie a lui Traia Băsescu va fi luată luni, la şedinţa conducerii Uniunii Social Liberale.

„Din punctul meu de vedere, Traian Băsescu ar trebui suspendat. Însă, spre deosebire de data trecută, când Parlamentul l-a votat dar populaţia nu a votat, acum populaţia îşi doreşte cu ardoarea să scape de Băsescu, însă nu avem voturile în Parlament. Dar, poate la ce se întâmplă acum în PDL, s-ar putea să avem parte de o supriză plăcută”, a declarat Vasilescu.

Preşedinţii PSD, PNL şi PC au anunţat miercuri, într-un comunicat, că, în urma declaraţiilor şefului statului referitoare la îngheţarea pensiilor, au solicitat juriştilor din partidele lor să pregătească pentru luni un raport în care să fie evaluată posibilitatea declanşării procedurilor de suspendare.