USR, mesaj intern pentru alegătorii săi din diaspora: "Trebuie create incidente la secţiile din marile capitale" FOTO. Reacţia USR

Publicat: Duminică, 26 Mai 2019 10:19 // Actualizat: Duminică, 26 Mai 2019 12:14 // Sursa: romaniatv.net

USR ar încerca să mobilizeze o dată în plus electoratul din diaspora, printr-un mesaj intern  trimis pe Whatsapp membrilor şi simpatizanţilor săi.

Mesajul USR, care s-a viralizat pe internet, este pus în antiteză cu o presupusă mobilizare sporită a electoratului PSD, astfel că votanţii Uniunii Salvaţi România sunt îndemnaţi inclusiv să creeze haos în secţiile de votare, pentru a arunca apoi vina asupra guvernului PSD, care organizează alegerile.

"Avem semnale că votul pe diaspora este unul favorabil PSD. Avem de făcut următoarele lucruri pentru a remedia situaţia: 1. Trebuie create incidente la secţiile din marile capitale ale UE pe motiv că nu sunt suficiente secţii/urne de vot. În acest sens trebuie create cozi artificiale de unde să postăm cât mai multe filmuleţe şi live-uri.

Pasul 2: trebuie să ne sunăm toţi prietenii şi cunoscuţii pentru a-i convinge să meargă la vot. Îi putem ajuta cu masă şi transport. Atenţie, trebuie mobilizaţi numai cei care ştim că votează Alianţa 2020. Vă rugăm nu trasmiteţi mesajul mai departe/nu faceţi capturi, pentru că s-au mai scurs informaţii în presă şi sunt greu de contracarat", este mesajul primit de membrii şi simpatizanţii USR din diaspora.

Liviu Iolu, candidat USR, cataloghează mesajul drept fake news.

"E fals, nu mai umblaţi cu fake-news", a răspuns Liviu Iolu, candidat USR la europarlamementare.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 mai 19:53
Răspunde | Votează email 1 email
dan
cum sa-ti faci screenshot la mesajele pe care le scrii tu? Fond verde in Watsapp inseamna ca e mesajul pe care-l trimiti tu, jurnalistul lui peste de la RTV. Pe cine prostiti voi?
1
EUR
4.8415
RON
27 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H