USR, mesaj intern pentru alegătorii săi din diaspora: „Trebuie create incidente la secţiile din marile capitale” FOTO. Reacţia USR

USR ar încerca să mobilizeze o dată în plus electoratul din diaspora, printr-un mesaj intern  trimis pe Whatsapp membrilor şi simpatizanţilor săi.

26 mai 2019, 07:19

Mesajul USR, care s-a viralizat pe internet, este pus în antiteză cu o presupusă mobilizare sporită a electoratului PSD, astfel că votanţii Uniunii Salvaţi România sunt îndemnaţi inclusiv să creeze haos în secţiile de votare, pentru a arunca apoi vina asupra guvernului PSD, care organizează alegerile.

Avem semnale că votul pe diaspora este unul favorabil PSD. Avem de făcut următoarele lucruri pentru a remedia situaţia: 1. Trebuie create incidente la secţiile din marile capitale ale UE pe motiv că nu sunt suficiente secţii/urne de vot. În acest sens trebuie create cozi artificiale de unde să postăm cât mai multe filmuleţe şi live-uri.

Pasul 2: trebuie să ne sunăm toţi prietenii şi cunoscuţii pentru a-i convinge să meargă la vot. Îi putem ajuta cu masă şi transport. Atenţie, trebuie mobilizaţi numai cei care ştim că votează Alianţa 2020. Vă rugăm nu trasmiteţi mesajul mai departe/nu faceţi capturi, pentru că s-au mai scurs informaţii în presă şi sunt greu de contracarat”, este mesajul primit de membrii şi simpatizanţii USR din diaspora.

Liviu Iolu, candidat USR, cataloghează mesajul drept fake news.

„E fals, nu mai umblaţi cu fake-news”, a răspuns Liviu Iolu, candidat USR la europarlamementare.