Utima iubita a lui Adrian Iovan face declaraţii. Cu lacrimi în ochi, femeia este şocată şi sfâşiată de durere

Fosta iubita a lui Adrian Iovan este răvăşită de moartea pilotului Adrian Iovan. Ea nu poate accepta tragedia cu resemnare. Frânturi din povestea lor de dragoste i se derulează prin minte. Fiecare secvenţă retrăită cu gândul îi umple ochii de lacrimi.

22 ian. 2014, 09:16

Moartea prematura a lui Adrian Iovan a socat-o pe Mihaela Steriu, ultima lui iubita. E bulversata ca barbatul care a tinut-o in brate şi i-a spuse vorbe de dragoste a murit. Potrivit cancan.ro, vestea tragica a dat-o peste cap, iar de cand a aflat ce s-a intamplat, nu-si poate stapani lacrimile. Imediat dupa ce a inteles ca moartea lui Adrian Iovan este o certitudine, primul lucru pe care Mihaela l-a facut a fost sa caute prin casa haine de doliu. E simbolul trist al durerii nemarginite pe care o poarta acum in suflet.

„Sunt in doliu. Sufar. A murit facand ce-i place. Altceva nu am ce sa zic„, a spus femeia, printre hohote de plans.

Mihaela Steriu, de profesie medic ginecolog, si Adrian Iovan au trait o poveste de dragoste, care le-a readus amandurora echilibrul pe plan sentimental. Si el, si ea trecusera de curand printr-un divort, greu de suportat, ca orice despartire.

Unul dintre pasagerii avionului prăbuşit la Cluj a dat indicaţii exacte unde pot fi găsiţi: „A fost CRUNT!”

Trupul neînsufleţit al pilotului Adrian Iovan va fi adus miercuri în Bucureşti şi va fi depus la capela Cimitirului Bellu Catolic. Adrian Iovan are o fiica de 30 de ani din prima căsătorie, iar aceasta se va ocupa de înmormântarea pilotului.

Pilotul Adrian Iovan şi-a pregătit mormântul încă de acum o lună. La finalul anului 2013, după ce şi-a îngropat tatăl, Adrian Iovan le-a cerut muncitorilor din Cimitirul Bellu Catolic să-i pregătească şi lui mormântul.

„Imediat dupa ce şi-a înmormântat tatăl, domnul Iovan mi-a cerut să-i aranjez şi lui mormântul, lângă cel al părinţilor. M-a rugat să-i pun o pală de elice, aşa cum se pune la aviatori şi să-i pun şi poza din tinereţe, dar şi numele, cu funcţia pe care a avut-o. Este foarte trist ce s-a întâmplat, şi-a presimţit moartea”, a declarat unul dintre muncitorii din cimitir.

Citeşte şi: ADRIAN IOVAN a murit cu gândul la fiul său. Ce a strigat pilotul, cu ultimele puteri

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

În urma accidentului, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Citeşte şi:

Mărturii cutremurătoare de la locul tragediei din Apuseni: Studenta avea lacrimile îngheţate pe faţă VIDEO

Studenta moartă în accident, înmormântată cu ONORURI MILITARE. Aurelia Ion, avansată la gradul de locotenent

AURELIA ION, studenta moartă în accidentul aviatic, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook