Vă amintiţi de fata care a murit de epuizare? Tatăl fetei lansează o ipoteză şocantă

La cinci ani de la tragedia care a zguduit o tara intreaga, tatal tinerei despre care se credea ca a murit de epuizare, insa care se pare ca de fapt fusese diagnosticata gresit, face marturisiri uluitoare care vor cantari enorm in instanta!

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 21:13
Vă amintiţi de fata care a murit de epuizare? Tatăl fetei lansează o ipoteză şocantă

În 2009, paginile ziarelor erau umplute cu povestea cutremurătoare a unei tinere despre care se spunea că a murit din cauza epuizarii. Despre Raluca Stroescu, o tânără de 31 de ani, s-a vorbit mult, însă după mai multe investigatii s-a aflat ca adevaratul motiv a fost de fapt un diabet necontrolat.

Situatia a devenit si mai scandaloasa dupa ce la iveala a iesit si faptul ca Raluca fusese consultata inainte de catre medicul ei, Angela Culeva, care nu a observat nimic ingrijorator la starea ei de sanatate. Politistii au pus-o imediat pe doctorita sub urmarire penala, insa nu a durat mult timp si Angela Culeva a luat drumul Frantei, acolo unde s-a angajat tot ca medic.

„Raluca era la fel de slaba, dar nu am stiut, si nici ea, ca avea probabil diabet. Dar la clinica nu s-a depistat nimic la angajare. Iar cand a fost adusa vinerea la clinica, doctorita Culeva asa de bine a diagnosticat-o ca dupa sase ore a decedat. Probabil ca perfuzia cu glucoza sau ce i-a administrat a dus la rezultatul fatal. In loc sa o interneze, ca nu se putea tine pe picioare, a trimis-o acasa, unde dupa cum rezulta din telefonul mobil, la 18:23 nu a mai raspuns la telefon”, a explicat Aurel Stroescu, tatăl fetei, pentru Cancan.ro.

Este pentru prima oara cand familia tinerei a vorbit despre aceasta tragedie, insa, spune el, nu-si doreste niciun ban, decat dreptate.