Vă amintiţi de tânăra operată de 5 ori la Iaşi? Ce se întâmplă cu ea acum

Monica Neamţu, tânăra din Botoşani operată de cinci ori de medicii din Iaşi după o intervenţie eşuată de îndepărtare a unei sarcini extrauterine, se pregăteşte pentru a şasea operaţie. Ea a venit din Italia împreună cu mama sa, special pentru operaţie. Tânăra de 19 ani a ajuns la spital cu sarcină extrauterină şi, în 24 de ore, medicii au operat-o de trei ori.

RomaniaTV.net
09 oct. 2014, 11:29
Vă amintiţi de tânăra operată de 5 ori la Iaşi? Ce se întâmplă cu ea acum

După ce a stat în comă în spital şi după zeci de şedinţe de kinetoterapie, fata şi-a revenit miraculos. Monica Neamţu poate merge acum doar cu ajutorul unei proteze, iar pentru a se recupera complet mai are nevoie de o operaţie: a şasea. Pe lângă dificultăţile de mers, fata a rămas cu sechele şi la nivelul aparatului digestiv.

În ciuda coşmarului prin care a trecut, Monica este optimistă înainte de a şasea intervenţie chirurgicală. „Nu am putut sa fac recuperare foarte mult. Ce am facut, am facut acasa. Am facut bicicleta, stepper. Sunt increzatoare si stiu ca daca doctorii m-au salvat dintr-o situatie atat de grava, asta este o nimica toata”, spune tânăra.

Monica s-a întors în ţară împreună cu mama ei. Cele două au fost o perioadă în Italia, acolo unde munceşte femeia.

Monica a ajuns prima dată la spital la sfârşitul lunii martie din cauza unei sarcini extrauterine. Pentru că au apărut complicaţii, în 24 de ore a fost operată de trei ori, iar la o lună distanţă a mai suferit alte două intervenţii. Când nimeni nu se aştepta însă, Monica şi-a revenit, iar în iunie a fost externată.