Vă enervaţi când nu puteţi intra pe Facebook? Sunteţi în pericol

Mare atenţie la Facebook! Cercetătorii afirmă că acesta poate duce la dependenţă, anxietate, violenţă sau frică. Dacă deveniţi irascibili atunci când nu puteţi să intraţi pe reţeaua de socializare, acesta este primul simptom că ceva nu este în regulă.

RomaniaTV.net
23 mai 2016, 08:50
Vă enervaţi când nu puteţi intra pe Facebook? Sunteţi în pericol

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Bergen-Norvegia au realizat un studiu la care au invitat 20 de studenţi, pentru a afla care este atitudinea lor faţă de Facebook. În cadrul experimentului, acestora le-au fost prezentate mai multe imagini pe care trebuiau să le asocieze cu anumite stări, prin apăsarea unui buton.

Citeşte şi  Facebook, Twitter şi YouTube vor fi date în judecată pentru susţinerea discursurilor care instigă la ură

În urma testelor, s-a descoperit că cei care au apăsat butonul în momentul în care au văzut imagini asociate cu site-ul Facebook au fost tot aceia care au obţinut rezultate foarte mari în cadrul testelor de dependenţă faţă de site-ul de socializare.

Potrivit experţilor, citaţi de cotidianul britanic The Independent, rezultatele arată că imaginile asociate cu Facebook activează acele zonele de la nivelul creierului responsabile de comportamentul compulsiv.

Citeşte continuarea pe GadgetReport.ro