Vă mai amintiţi de Hanson? Cum arată acum puştii care au dat peste cap topurile în anii ’90 FOTO

Spre sfârşitul anilor 1990, o mulţime de trupe tinere şi foarte tinere au încercat să pătrundă în showbiz. La noi în ţară au fost Amicii, formaţie făcută după modelul americanilor de la Hanson. Dacă pe puştiul pe care cânta "Ea este Dana" vi l-am prezentat în urmă cu câteva zile, iată acum cum arată puştii de la Hanson, cunoscuţi în întreaga lume datorită piesei "Mmmbop".

RomaniaTV.net
12 feb. 2013, 09:23

Fraţii Hanson, Taylor, Isaac şi Zac, au dat peste cap topurile pe finalul anilor ’90 cu melodia „Mmmbop„, de pe albumul Middle of Nowhere, lansat în 1997.

Pe atunci, cei trei erau doar nişte copii care cunoşteau succesul după câţiva ani în care au cântat prin festivaluri, la show-uri televizate, dar şi la evenimente sportive de mică anvergură, unde au fost văzuţi, însă, de căutătorii de talente. Ulterior, casa de discuri, care a şi dat faliment între timp, nu i-a mai valorificat însă atât de bine, astfel că Hanson a intrat într-un con de umbră.

Fraţii Hanson nu au abandonat, însă muzica şi au continuat să cânte pentru fanii lor, chiar fără a se bucura de o prea mare promovare. La 16 ani distanţă de momentul lansării piesei „Mmmbop„, Taylor (30), Isaac (32) şi Zac (28) Hanson sunt de nerecunoscut, dar atrag, cu siguranţă, o mulţime de fane.

Pentru mai multe imagini, VEZI GALERIA FOTO