Vă mai amintiţi de Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea Românii au Talent din 2017? Ce a făcut cu banii câştigaţi

Lorelai Moșneguțu, tânăra născută fără mâini, din cauza unui defect din naștere, a impresionat juriul de la PRO TV, dar și publicul, care a ales-o câștigătoarea sezonului 7 al concursului de talente.

RomaniaTV.net
31 mai 2020, 11:34
Vă mai amintiţi de Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea Românii au Talent din 2017? Ce a făcut cu banii câştigaţi

Lorelai a fost abandonată în maternitate de cea care i-a dat viață și, de atunci, Viorica Pârvan, asistent maternal, i-a devenit mamă. Femeia o încurajează în toate proiectele sale și este sigură că destinul fetei este unul cu totul special. Femeia, de un optimism fantastic, a fost cea care i-a transmis lui Lorelai starea de bine, dar și celeilalte fetițe cu handicap pe care mama Vio a luat-o în plasament.

Citeşte şi: Radu Palaniţă a câştigat finala ROMÂNII AU TALENT, sezonul 10. Marele premiu este 120.000 DE EURO

Ea a plecat acasă cu 120.000 de euro și trofeul Românii au Talent, după ce a cântat la pian cu degetele de la picioare și a impresionat telespectatorii cu vocea, dar mai ales ambiția sa. Tânăra și-a cumpărat un apartament, iar celebritatea câștigată după concursul de talente de la PRO TV i-a adus și câteva invitații la diferite evenimente.

Radu Palaniţă este MARELE CÂŞTIGĂTOR aL sezonului 10 Românii au Talent

Radu Palaniță este marele câştigător a sezonului 10 Românii au Talent! Acesta a câştigat premiul de 120.000 de euro oferit de LIDL România.

Radu Palaniță a reuşit să emoţioneze şi de data aceasta publicul printr-o melodie cântată excepţional. Din motive de distanţare socială, mecanicul talentat ne-a oferit şi un videoclip spectaculos în marea finală de la Românii au Talent.

Radu Palaniță are 40 de ani și este mecanic auto, iar de patru ani a descoperit că îi place foarte mult să cânte. Prezent pe scena Românii au talent, bărbatul a reușit să îi cucerească pe cei prezenți cu vocea lui. Florin Călinescu l-a trimis direct în semifinală, cu un Golde Buzz.

Citeşte şi: Siena Vuşcan a şocat din nou cu energia şi talentul ei în Marea Finală de la Românii au Talent! Momentul ei a fost spectaculos – VIDEO

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a spus Radu, potrivit site-ului Românii au Talent.