Vacanţa de Paşte: Hotelurile şi pensiunile din Bran-Moeciu, rezervate în proporţie de peste 70%

Dacă doriţi să petreceţi sărbătorile de Paşte la munte, ar trebui să vă grăbiţi cu rezervările. Chiar dacă mai sunt trei săptămâni până la Sărbători, locurile la hoteluri şi pensiuni sunt deja rezervate în proporţie de peste 70%.

RomaniaTV.net
26 mart. 2012, 05:40
Vacanţa de Paşte: Hotelurile şi pensiunile din Bran-Moeciu, rezervate în proporţie de peste 70%

Mii de turişti şi-au facut deja rezervările în hotelurile şi pensiunile din zona Bran-Moeciu. Cei care vin aici în perioada sărbătorilor pascale vor putea desfăşura o serie de activităţi, mai ales că se anunţă vreme frumoasă.

„Fradul de ocupare este 100%, camerele sunt ocupate deci nu mai avem niciun loc liber. Costă 900 de lei două persoane cu demipensiune”, a declarat Delia Scarlat, administrator pensiune.

„Sunt foarte multe momente pe care le organizăm pentru copii de la concurs de pictat ouă specific Paştelui, până la hore, până la momente în care sunt învăţaţi să danseze hora sau braşoveanca”, a spus Ştefania Chintoan, manager complex.

Rezervările pentru Paşte au început încă din luna ianuarie. Un sejur de trei zile porneşte de la 90 de euro şi poate ajunge până la 150 de euro de persoană.