Vacanţă în trei. Marian Drăgulescu a mers la mare cu fosta şi actuala soţie VIDEO

După ani întregi de scandaluri, certuri şi declaraţii războinice Marian Drăgulescu, fosta sa soţie şi actuala soţie au făcut pace şi au decis să îşi petreacă vacanţa împreună. Marian, Larisa şi Corina au fost nedespărţiţi atât pe plajă cât şi în apă.

15 iul. 2014, 08:59

Ochii vineţi şi scandalurile televizate au fost date uitării de Larisa şi Marian Drăgulescu. Mai mult, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, Larisa a acceptat să îşi petreacă vacanţa alături de Corina, actuala soţie a lui Marian.

Vacanţa la mare le-a apropiat pe cele două femei din viaţa lui Marian atât de mult încât au devenit de nedespărţit. Wowbiz.ro, le-a surprins pe Corina şi Larisa stând în aceeaşi barcă pneumatică, spre bucuria sportivului.

Citeşte şi Larisa Drăgulescu, în depresie: Singura casă pe care o poţi avea e în pămant, între PATRU SCÂNDURI

Marian şi Larisa Drăgulescu s-au căsătorit în anul 2006. Relaţia lor nu a durat foarte mult, iar despărţirea a fost cu scandal.

După divorţul de Larisa, Marian s-a recăsătorit cu Corina. Cele două şi-au aruncat ani la rând vorbe grele şi nimeni nu credea că mai exista şanse de pace în familia Drăgulescu.

Citeşte şi Marian Drăgulescu spune că este complexat. Află motivul pentru care apelează la articolele pentru femei