Vacanţă SÂNGEROASĂ. Cum a SFÂRŞIT o adolescentă care se bălăcea la mal în ocean

O adolescentă de 15 ani a fost ucisă de un rechin, luni, în insula franceză Reunion din Oceanul Indian. Tragedia s-a petrecut în timp ce tânăra făcea baie la doar câţiva metri distanţă de mal.

RomaniaTV.net
15 iul. 2013, 18:37
Vacanţă SÂNGEROASĂ. Cum a SFÂRŞIT o adolescentă care se bălăcea la mal în ocean

Este vorba de al doilea atac mortal al unui rechin pe insula Reunion de la începutul lui 2013. Primul s-a produs la 8 mai, când victima a fost un turist de 36 de ani aflat în voiaj de nuntă şi care a fost ucis în timp ce făcea surf.

Este însă prima dată, în această zonă, când rechinii ucid o persoană atât de aproape de ţărm. Toate celelalte victime – în total patru începând din 2011 – au fost atacate în timp ce făceau surf.

Gina Hoarau, directoare pentru securitatea publică în municipalitatea Saint Paul, a precizat că adolescenta înota la mai puţin de cinci metri de mal. Tânăra, care trăia în Franţa continentală împreună cu mama sa, venise în vacanţă la tatăl ei şi se dusese să facă baie în ocean împreună cu o altă adolescentă, care tocmai ieşea din apă când a avut loc atacul.

„Împrejurările în care s-a produs atacul sunt surprinzătoare, nu se ştia că rechinii pot veni atât de aproape de coastă”, a insistat Gina Hoarau.