Vadim câştigă războiul cu Funar. Vadim: Du-te, mă, la Bălăceanca şi vopseşte tomberoane/Funar: Ne judecăm

Corneliu Vadim Tudor pare să fi câştigat războiul cu Gheorge Funar pentru partidul România Mare (PRM). Biroul Electoral Central (BEC) a acceptat ieri listele lui Vadim pentru alegerile europarlamentare.

RomaniaTV.net
27 mart. 2014, 15:47
Vadim câştigă războiul cu Funar. Vadim: Du-te, mă, la Bălăceanca şi vopseşte tomberoane/Funar: Ne judecăm

În schimb, le-a respins pe cele înaintate de Gheorghe Funar. Funar spune că merge mai departe şi că lucrurile se vor lămuri la tribunal.

Cei doi s-au contrat la România TV într-un dialog spumos.

Corneliu Vadim Tudor: Mi-am frânat cu greu dorinţa de a râde, asta e o alba neagra pe care un bolnav psihic, n-am să-i dau numele, a încercat s-o manevreze. Există mai multe decizii. E un partid creat de mine, în 1991, iar Mugur Ciuvică zicea că nu am partid. Iată că am partid. S-a făcut dreptate, s-a mers la cacealma, dar s-a făcut dreptate.
Funar (întrebat cum comentează acest eşec): Da’ de unde, acestea sunt poveşti, nu am pierdut nimic..
Vadim: Nici acum nu recunoşti, nu vedeţi că e bolnav mental? Du-te, mă, la Bălanceaca! Du-te, mă, Funar, la doctor, du-te mă şi vopseşte tomberoane..
Funar: Nu e de competenţa BEC să spună al cui e PRM, eu credeam că membrii BEC au citit legea 33-2007.
Vadim: Care lege, măi handicapatule? Ai vrut să vinzi partidul pe 2 milioane lui Voiculescu…
Funar: BEC nu decide, trebuia să decidă ieri şi să nu primească valiza aia ieri (n. Red. – lista de candidaţi a lui Vadim), ca-n gara de Nord. Tribunalul Bucureşti şi Curtea de Apel Bucureşti decid, nu BEC. Ne judecăm, mergem mai departe, dacă cei de la BEC nu cunosc legea, atunci e trist.