Văduva bărbatului tranşat la Timişoara o iartă pe Carmen dacă dă copilului numele barbatului ei

Carmen Bejan, fosta studentă de la Medicină condamnată la 20 de ani de închisoare pentru că a tranşat un bărbat în camera de cămin, cere în faţa Curţii de Apel să fie eliberată, pe motiv că e gravidă. Vaduva victimei, Lucreţia Schroth, este dispusă s-o ierte cu o condiţie: dacă îşi botează copilul după numele celui ucis.

RomaniaTV.net
26 mart. 2012, 18:29

Sarcina fostei studente este urmarită de la mare distanţă de rudele celui pe care l-a ucis. Aflată în Germania, Lucreţia Schroth, vaduva celui tranşat, spune că nu mai are linişte de când a aflat că Bejan poartă în pântece un copil, scrie cancan.ro.

„Ştiam că ucigaşa e smecheră. Ea trebuia să fie închisă pe viaţă. Au avut judecătorii milă de ea. Eu nu am milă. Îi cer să aducă un omagiu celui pe care l-a ucis. Copilul ei trebuie să poarte numele soţului meu. Trifu e un nume frumos. Doar aşa poate să fie iertată. Trebuie să îşi aducă aminte toată viaţa de crima pe care a făcut-o. Mă gândesc ce fel de mamă poate să fie ea, ce fel de educaţie o să-i ofere copilului, când ea a ucis cu sânge rece”, spune Lucreţia Schroth, văduva bărbatului tranşat.

Pe 31 iulie 2009, Sergiu Florea si Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-au ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara.