Văduva lui Fane Spoitoru, executată SILIT. Femeia refuză să plece din casă

Elena Ion, văduva lui Fane Spoitoru, trece prin momente grele după moartea soţului ei. Femeia a pierdut dreptul de a locui în continuare în vila din Voluntari în care a stat alături de celebrul interlop până la moartea lui.

27 apr. 2017, 07:39
Văduva lui Fane Spoitoru, executată SILIT. Femeia refuză să plece din casă

Elena Ion a fost dată în judecată de proprietara vilei, Mihaela Florentina Georgescu, în urma unor neînţelegeri financiare. Reclamnata a obţinut dreptul de evacuare a văduvei lui Fane Spoitoru din imobilul respectiv. Decizia a fost executorie, dar Elena Ion a avut dreptul la apel şi a atacat hotărârea. Ea speră acum într-o decizie a instanţei care să îi permită să locuiască în continuare în vila respectivă.

Vaduva lui Fane Spoitoru, despăgubiri URIAŞE de la STATUL ROMÂN

De asemenea, fiica interlopului, Claudia, se luptă cu mama sa vitregă pentru averea tatălui ei, ea dorind ca Elena să nu primească nimic din ce a rămas.

„Este foarte clar că între cele două există o duşmănie imensă. Claudia s-a îndepărtat mult de tatăl ei după ce el s-a recăsătorit. Fata spune acum că mama ei vitregă a vândut din casă obiecte valoroase, foarte valoroase. Femeia spune, la rândul ei, că tablourile şi bijuteriile au fost date de Fane Spoitoru pentru a face rost de bani de tratament. Scandalul de-abia acum începe şi se va ajunge, cu siguranţă, în instanţă. Fane nu a murit chiar sărac, a lăsat acţiuni la firme, proprietăţi”, a declarat un apropiat al familiei pentru Cancan.

Ce a apărut în faţa mormântului lui Fane Spoitoru, după parastasul de 3 luni FOTO

Fane Spoitoru, pe numele său real Ion Titişor, a încetat din viaţă pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel.