Văduva lui Nelu Ploieșteanu, acuzaţii grave la adresa medicilor care i-au tratat soţul: „Au ţipat la el. Avea plămânii inflamaţi şi nu i-au dat oxigen suficient. La morgă, nu erau echipaţi”

Pe 2 aprilie 2022, se împlinește un an de la trecerea la cele veşnice a lui Nelu Ploieșteanu. Artistul a fost răpus de COVID, după ce a petrecut mai multe zile în spital. Acum, văduva artistului vrea să-i tragă la răspundere pe medicii care l-au tratat, pe care-i acuză că nu i-au acordat îngrijirile corespunzătoare.

30 mart. 2022, 12:29
Văduva lui Nelu Ploieșteanu, acuzaţii grave la adresa medicilor care i-au tratat soţul: „Au ţipat la el. Avea plămânii inflamaţi şi nu i-au dat oxigen suficient. La morgă, nu erau echipaţi”

Văduva lui Nelu Ploieșteanu nu are pace! Elena Mitriţă are convingerea că soţul ei nu a fost tratat corespunzător în spital, lucru care i-ar fi grăbit sfârşitul. Drept urmare, văduva şi fiica acesteia vor ca vinovaţii să plătească pentru moartea artistului.

Pe 2 aprilie, Elena Mitriţă va face parastasul de un an. La tristul eveniment sunt aşteptaţi să participe colegi ai artistului. Văduva și fiica lui Nelu Ploieșteanu au vorbit despre moartea celebrului cântăreț de muzică de petrecere în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Fata artistului, Aneta, a spus că încă nu s-a elucidat misterul morții tatălui ei, știut fiind faptul că familia lăutarului a cerut o anchetă, acuzând doctorii că nu l-au tratat corespunzător pe acesta.

Ne e greu să trăim fără el, și eu și copiii. Nu ne putem obișnui să trăim fără Nelu și fără Mihăiță (n. red. – Mihăiţă, fiul lui Nelu Ploieşteanu, a murit în 2018, la 32 de an; suferea de tetrapareză spastică). Sâmbătă se face un an de la moartea lui Nelu Ploieșteanu. El a fost iubit și va fi iubit în continuare de toată lumea. A bucurat atâtea sufletele și bucură în continuare prin muzica sa. Pe 2 aprilie fac parastas de un an lui Nelu, iar apoi lui Mihăiță pomana de 4 ani. Sunt zdrobită. Sunt căzută la pământ. Se vor ocupa copiii de tot ce trebuie. Cineva trebuie să plătească pentru tot ce s-a întâmplat”, a spus înlăcrimată Elena în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Văduva lui Nelu Ploieșteanu, acuzaţii grave la adresa medicilor care i-au îngrijit soţul

Femeia a acuzat, în respectiva emisiune, că Nelu Ploieşteanu nu era ajutat în spital de cadrele medicale care trebuiau să-l îngrijească. Văduva artistului nu s-a sfiit să mărturisească faptul că dăduse şpagă.

Citeste si Damian Drăghici are interzis la melodiile lui Nelu Ploieşteanu. Soţia regretatului lăutar: „Nu vor nici copiii, nici eu, nici nepoții”

Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul şi câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să ţipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, aplecat să îşi caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să ţipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a povestit soţia lui Ploieşteanu.

Elena Mitriţă acuză, totodată, faptul că medicii nu i-au administrat suficient oxigen în condiţiile în care artistul avea inflamaţie puternică la plămâni. În plus, femeia acuză şi morga, ai cărei angajaţi nu au respectat regulile sanitare.

L-am dus la spital. I-au făcut investigaţiile,  i-au dat pastile, am venit acasă, a fost ceva mai bine şi vineri i-am spus să meargă la medic, sâmbătă s-a internat. Doctorii au fost de acord că el să meargă acasă, el a dat semnătură să plece acasă. Când ne-am întors sâmbătă i s-a făcut tomograf. Când vezi pacienţi cu plămânii inflamaţi nu îi laşi la oxigen puţin. Când ginerele meu s-a dus să ia sicriul, toţi cei de acolo nu erau echipaţi, nu aveau mănuşi, nu aveau măşti. Virusul ăsta unde este? Să îmi spună parlamentarii, medicii. O să spun multe”, a avertizat văduva îndurerată.

Citeste si Iubita lui Ion Şmecherul şi-a refăcut viaţa. Cine este bărbatul în braţele căruia şi-a găsit alinarea. VIDEO