Văduva lui Sergiu Nicolaescu, AMENINŢATĂ CU MOARTEA

Văduva regizorului Sergiu Nicolaescu, Dana, a primit ameninţări cu moartea, după ce a anunţat că trupul maestrului va fi incinerat, scrie Wowbiz.ro.

RomaniaTV.net
05 ian. 2013, 08:03
Văduva lui Sergiu Nicolaescu, AMENINŢATĂ CU MOARTEA

Dana Nicolaescu, soţia marelui regizor Sergiu Nicolaescu, a primit ameninţări cu moartea după ce a comunicat publicului dorinţa soţului ei de a fi incinerat.

Potrivit wowbiz.ro, văduva maestrului a primit un mesaj de la un bărbat care i-a transmis că o va ucide dacă nu va renunţa la demersurile privind incinerarea.

Dorinţa expresă a lui Sergiu Nicolaescu de a fi incinerat după moartea a născut o serie de controverse. O mulţime de voci s-au ridicat împotriva acestui ritual, iar Biserica Ortodoxă Română a făcut chiar un apel public pentru a se renunţa la idee. Un preot a făcut chiar o paralelă între incinerare şi sinucidere. Familia regizorului susţine însă cu tărie că dorinţa acestuia de a fi incinerat va fi respectată întocmai, iar cenuşa ar urma să fie o parte aruncată în mare.

Mii de oameni au trecut pe la căpătâiul lui Sergiu Nicolaescu, depus la Cercul Militar pentru ca doritorii să-i poată aduce un ultim omagiu. Capacul sicriului a rămas, însă, închis, familia dorind ca totul să se desfăşoare în cea mai mare discreţie.