Văduva lui Sergiu Nicolaescu și-a găsit dragostea în brațele doctorului care l-a tratat pe celebrul regizor. Cum arată Dana de când și-a refăcut viața

Au trecut nu mai puțin de 10 ani de la trecerea în neființă a lui Sergiu Nicolaescu, însă timpul se pare că a vindecat rănile din sufletul Danei Nicolaescu, care și-a refăcut viața chiar cu medicul care l-a tratat pe regretatul regizor.

19 sept. 2023, 11:47

Văduva regretatului Sergiu Nicolaescu, Dana, a reușit să lase în urmă suferința și s-a recăsătorit. Află cine este actualul partener de viață al Danei și care este legătura bărbatului cu scenaristul decedat. Scenografa, cu 47 de ani mai tânără decât marele regizor român, nu mai este singură de o bună perioadă de timp.

Citește și: Smiley și-a făcut bagajele în miez de noapte și și-a lăsat soția și fiica în Grecia! „Vă anunț cu regret”

A doua soție a actorului originar din Târgu-Jiu, județul Gorj, a trecut peste momentele dificile ți clipele de suferință, iar acum a reușit să își găsească fericirea în brațele medicului neurochirurg care l-a operat pe soțul său în 2008.

Medicul a fost căsătorit anterior și are doi copii mari din primul său mariaj. Din imaginile surprinse de paparazzii Cancan.ro se poate observa că cei doi au o relație foarte apropiată și că medicul locuiește în vila moștenită de Dana Nicolaescu după moartea celebrului regizor.

În altă ordine de idei, văduva lui Sergiu Nicolaescu pare să fi suferit schimbări notabile și să fi îmbătrânit semnificativ, deși are doar 45 de ani. A câștigat câteva kilograme în plus și preferă să adopte un stil vestimentar mai lejer. Femeia care a fost marea dragoste a regretatului regizor alege acum haine largi, care să îi ofere confort maxim.

Dana Nicolaescu a primit denumirea de „văduva albă” după ce a purtat un palton în această culoare la ceremonia de incinerare a regizorului, care a avut loc pe 3 ianuarie 2013. Gestul ei a fost interpretat greșit de către multe persoane.

Sora maestrului, Iolanda, a elucidat această situație. Se pare că însuși scenaristul i-a spus Danei să nu poarte negru în ziua înmormântării. Paltonul îi aparținuse chiar regretatului actor și politician român. În plus, sora lui Sergiu Nicolaescu a subliniat că nici ea nu a lăsată să poarte negru la înmormântarea mamei lor. Iolanda a decedat în 2017, la Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie Ana Aslan.

Sursă foto CANCAN

Citește și: Cine este femeia pe care Cătălin Botezatu ar fi vrut să o ia de nevastă: „Este o femeie pe care o iubești de la început până la sfârșit”