Văduvia aduce bogaţia. Topul celor mai bogate femei din lume

Cele mai bogate femei din lume sunt văduvele sau fiicele unor miliardari în dolari. Concluzia reiese din topul realizat de revista Forbes. Anul acesta, australianca Gina Rinehart este vedeta topului, intrând direct pe locul patru în clasament, după ce a reuşit să-şi dubleze averea într-un an.

RomaniaTV.net
23 ian. 2012, 15:35
Văduvia aduce bogaţia. Topul celor mai bogate femei din lume

Cu toate că se clasează doar pe locul patru, Gina Rinehart, moştenitoarea unui imperiu minier, ar putea deveni în curând cea mai bogată femeie din lume, apreciează comentatorii. Ei iau în calcul faptul că investiţiile de anul trecut i-au sporit acesteia averea de la 11 la 20 de miliarde de dolari.

La fel ca şi anul trecut, cea mai bogată femeie din lume, este Christy Walton, văduva unuia dintre fiii fondatorului lanţului de magazine Wal-Mart, a cărei avere este estimată la 24,5 miliarde de dolari.

Pe locul doi, cu o avere estimată la 23,5 miliarde de dolari, este Liliane Bettencourt, fiica fondatorului firmei de cosmetice L’Oreal.

Iar locul trei în clasament îi revine lui Alice Walton, fiica lui Sam Walton, fondatorul Wal-Mart, cu o avere de 21,2 miliarde de dolari.