Val de accidente în România, noaptea trecută. Un băiat de 16 ani a murit, lovit de un microbuz, mai multe persoane au ajuns la spital

Accidente cumplite pe soselele din tară. La Vaslui, un adolescent de 16 ani a murit după ce căruta în care se afla a fost lovită de un microbuz. Un alt sofer a fost la un pas de moarte după ce TIR-ul pe care îl conducea a rămas fără frâne pe autostrada Soarelui. Doi oameni au ajuns la spital si în Satu Mare în urma impactului dintre un tractor si un autoturism.

RomaniaTV.net
02 nov. 2019, 08:11
Val de accidente în România, noaptea trecută. Un băiat de 16 ani a murit, lovit de un microbuz, mai multe persoane au ajuns la spital

Un om a murit şi alți doi au fost răniti, în urma unui accident rutier petrecut pe un drum din comuna vasluiană Dumeşti. Incidentul a avut loc după ce o căruță nesemnalizata corepunzător a fost acroșată de un microbuz. În zona au fost trimise de urgență mai multe echipaje de prim ajutor. Din nefericire, pentru un tânăr de 16 ani, medicii nu au mai putut face nimic. Celelalte două victime, ambele din căruță, au fost transportate la spital cu răni multiple.

Șoferul unui TIR a trăit clipe de panică după ce a rămas fără frâne pe autostrada Soarelui. Bărbatul a blocat două benzi de circulație. La fața locului au ajuns autoritățile care au semnalat zona cu marcaje luminoase pentru a nu se produce o tragedie.

Accident cumplit Drumul Județean 193, în localitatea Petin din județul Satu Mare. Șoferul unui tractor a încercat să întoarcă, dar nu s-a asigurat și a fost izbit de un autoturism care circula reculamentar. Mai multe echipaje ale ISU au intervenit de urgență la fața locului.

Doi oameni care se aflau în autoturism au fost răniți și fost preluați de echipajele SMURD. Victimele au fost transportate la spital cu răni grave. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s/a produs accidentul.