Val de accidente în ultimele ore pe șoselele din România! Un marfar, un tanc și două mașini s-au ciocnit violent. Două persoane au murit și o alta a fost rănită

Accidentele se țin lanț pe șoselele din România. În ultimele ore, în Teleorman, Constanța și Iași, au avut loc trei accidente rutiere grave în care, din păcate, două persoane și-au pierdut viața, iar o alta a fost rănită.

27 oct. 2023, 09:28
Val de accidente în ultimele ore pe șoselele din România! Un marfar, un tanc și două mașini s-au ciocnit violent. Două persoane au murit și o alta a fost rănită
Val de accidente în ultimele ore pe șoselele din România! Un marfar, un tanc și două mașini s-au ciocnit violent

Val de accidente în ultimele ore pe șoselele din România! Cea mai tânără victimă care are 21 de ani și a decedat într-un accident care a avut loc în municipiul Constanța.

Citește și Început de weekend tragic. Trei accidente grave în trei județe: zeci de persoane rănite și un mort

Val de accidente în ultimele ore pe șoselele din România!

Echipajele care au intervenit la fața locului l-au găsit pe tânăr aruncat din mașină, undeva în afara șoselei.

”Accident rutier cu autoturism răsturnat în Constanţa, pe b-dul. Aurel Vlaicu. La locul accidentului a fost găsită o victimă inconştientă (bărbat, 21 ani), aruncată din autoturism în afară părţii carosabile”, au anunţat, vineri dimineaţă, reprezentanții ISU Constanţa.

Medicii au încercat să îl readucă pe tânăr la viață, însă în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, au fost nevoiți să îi constate decesul.

Un alt accident grav a avut loc în Teleorman, unde o femeie și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a fost lovită de un marfar.

Accidentul a avut loc în comuna Peretu, iar vinovată de producerea lui este chiar victima care, potrivit polițiștilor, nu a respectat indicația semnului ”Oprire” la trecerea la nivel cu calea ferată.

”Cercetările preliminare indică ipoteza că autoturismul condus de către o femeie domiciliată în comuna Peretu nu ar fi respectat indicatorul „Oprire” la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind lovit de un marfar. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto, o femeie de 75 de ani”, au transmis reprezentanții ISU Teleorman.

Oamenii legii au afirmat că conducătorul marfarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la momentul producerii accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede.

Și în Iași a avut loc un accident mai puțin obișnuit. O persoană a fost rănită, după ce mașina sa a fost lovită de un tanc.

Victima nu a acordat prioritate unui convoi militar care se deplasa în municipiul Iași, iar la un moment dat, un tanc a intrat în coeziune cu autoturismul civil.

Femeia care se afla la volanul mașinii a făcut un atac de panică și a fost transportată la spital cu multiple răni.

Citește și Accidente teribile în prima zi de weekend, o cisternă a firmei de la Crevedia a blocat traficul în Vâlcea. Poliţia a reţinut sute de permise, 20 pentru consum de droguri