Val de accidente noaptea trecută. Şase tineri au fost răniţi

Trei tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod. S-a întâmplat în judeţul Bistriţa, iar una dintre victime a rămas inconştientă. Salvatorii au intervenit de urgenţă.

RomaniaTV.net
06 nov. 2018, 05:46
Val de accidente noaptea trecută. Şase tineri au fost răniţi

 

Trei tineri din comuna Becelan au fost grav răniţi după ce şoferul maşinii în care se aflau a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un cap de pod. Imediat după impact, unul dintre tineri şi-a pierdut cunoştinţa. Doi dintre băieţi au reușit să iasă singuri din mașină, iar al treilea a rămas blocat. El a fost ajutat de martori să iasă.

Cei trei răniţi au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Accident teribil în judeţul Argeş. Trei tineri au fost grav răniţi în timp ce împingeau o maşină condusă de un minor de 14 ani. S-a întâmplat pe DN7, în localitatea Merişani. Cei trei au fost spulberaţi de un şofer de 32 de ani. Doi dintre răniţi s-au ales cu picioarele rupte. Poliţia a deschis un dosar penal vătămare corporală din culpă şi pentru conducerea unui autoturism fără permis auto.