Val de accidente pe mai multe şosele din România. Maşini lovite în lanţ pe DN7 şi DN5, microbuz răsturnat în Dolj

Accidente grave au avut loc miercuri pe mai multe şosele din ţară. În județul Giurgiu un om a murit, într-un impact violent în care au fost implicate trei autovehicule. Iar în Dolj, un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat şi patru femei au fost rănite.

RomaniaTV.net
16 ian. 2019, 09:41
Val de accidente pe mai multe şosele din România. Maşini lovite în lanţ pe DN7 şi DN5, microbuz răsturnat în Dolj

Trei autoturisme s-au ciocnit violent, pe DN5, între localitatile Călugăreni și Adunații Copăceni, din judeţul Giurgiu. În urma impactului, un sofer in varsta de 22 de ani a murit. În accident au mai fost răniți șoferii celorlalte două masini, o femeie și un bărbat care a ramas incarcerat, cu picioarele rupte.

Accident grav si pe un drum judetean din Dolj, între localitățile Calopăr și Gura Văii. Un microbuz in care se aflau 11 pasageri s-a rasturnat într-o curbă, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. 4 femei au fost rănite, iar ceilalti pasageri au fost transportaţi cu un alt microbuz la Craiova. Potrivit Politie, şoferul nu consumase alcool.

Accident în lanț si pe DN7, pe Valea Oltului. O mașină s-a răsturn, iar două TIR-uri s-au ciocnit frontal în urma unui carambol. Totul din cauza unui șofer, în vârstă de 19 ani, care circula cu viteză si a intrat intr-un parapet. În urma accidentului, tânărul teribilist și un alt șofer, un bărbat de 30 de ani, au fost raniti si au ajuns la Spitalul Judeţean Sibiu.