Val de accidente pe şoselele din ţară. Două femei au murit pe loc din cauza neatenţiei unui şofer

Mai multe accidente s-au petrecut pe şoselele din ţară. Din păcate, în judeţul Gorj, două femei au murit pe loc din cauza neatenţiei unui şofer.

21 iun. 2022, 12:16

Val de accidente pe şoselele din ţară. Două autoturisme şi o autoutilitară au fost implicate, luni, într-un accident înfiorător, în judeţul Gorj.

Val de accidente pe şoselele din ţară. Două femei au murit, iar mai multe persoane au fost rănite

Citeşte şi Un nou accident mortal! Motociclist a MURIT pe loc după impactul cu un autoturism

Accidentul s-a petrecut după ce unul dintre şoferi nu a văzut că maşina din faţă virează la stânga şi a intrat cu viteză în ea. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat într-o altă maşină.

Două femei în vârstă de 62 de ani au murit, iar alte cinci au fost rănite. Trei dintre răniţi au fost transportaţi la UPU Tg Jiu, iar ceilalţi doi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Accidentul a avut loc în satul Valea Mare din comuna Runcu, judeţul Gorj. Una dintre persoanele decedate era o învăţătoare care se întorcea spre casă împreună cu soțul ei și alte trei femei, potrivit gorjeanul.ro.

Accident pe Autostrada Arad-Nădlac. Un microbuz a intrat într-un camion care staționa pe banda de urgență

Un alt accident a avut loc marţi dimineaţă, pe sensul de mers înspre punctul de frontieră Nădlac. Camionul aștepta pe banda de urgență, în coloană, pentru a trece frontiera în momentul în care microbuzul a intrat în el.

“Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Arad, în timp ce conducea un microbuz pe A1, a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier, care era în așteptare pentru a trece frontiera, pe banda de urgență, în coloana de automarfare.

Bărbatul de 48 de ani, rănit ușor, la prima vedere, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat că niciunul dintre cei implicați nu consumase alcool. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier”, anunță IPJ Arad.

Accident cu maşina Poliţiei în Capitală

Un alt accident a avut loc, marţi dimineaţă, şi în Capitală. Brigada Rutieră informeată că o autospecială de poliţie a fost implicată într-un accident cu o altă maşină, marţi, pe Calea Dudeşti.

În urma impactului, poliţistul care se afla la volanul autospecialei a fost transportat la Spitalul Judeţean Ilfov, mai menţionează sursa citată anterior.

Citeşte şi Imaginile durerii! Cine este şi cum arată Alexandra Ştefan, tânăra care a murit în accidentul de motocicletă din Pipera? Îi plăcea viteza! „Drum bun, ne vedem sus! Erai atât de frumoasă!”

Mașina găsită în râul Mureș. Proprietarul este căutat de poliţişti

Poliţiştii din Arad sunt în alertă, după ce o maşină a fost găsită în râul Mureş, însă nu este nici urmă de proprietar. Potrivit primelor informaţii, autoturismul ar fi ajuns la cel de-al cincilea proprietar, fără a fi transcrisă în urma vânzărilor.

Oamenii legii au dat de urma primului proprietar. Acesta este din zona Cicir, iar după ce a vândut mașina a declarat la Finanțe vânzarea autoturismului, pentru a nu mai plăti impozit, însă cel care a cumpărat autovehiculul nu a efectuat transcrierea, la fel nici cei care au cumpărat ulterior mașina.

Așadar, va mai dura până când se va afla cine este ultimul proprietar al mașinii, dar și cum și de ce a ajuns aceasta în râul Mureș, potrivit aradon.ro.