Valentina Ionescu și-a găsit mama legată de pat! Acuzații dure la adresa Spitalului din Pitești

Valentina Ionescu, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară, trece prin momente grele, după ce mama ei în vârstă de 72 de ani a suferit un accident vascular cerebral.

10 dec. 2021, 20:40
Valentina Ionescu și-a găsit mama legată de pat! Acuzații dure la adresa Spitalului din Pitești

Valentina Ionescu și-a găsit mama legată de pat! Acuzații dure la adresa Spitalului din Pitești. Cântăreața de muzică populară și-a adus mama de urgență la Spitalul Județean din Pitești, iar la doar câteva zile după internare, aceasta a fost infectată cu noul coronavirus. Acum, artista acuză medicii că ar fi legat-o pe mama ei de pat!

Valentina Ionescu și-a găsit mama legată de pat! Acuzații dure la adresa Spitalului din Pitești

Valentina Ionescu face acuzaţii şocante după ce mama ei, în vârstă de 72 de ani, a suferit recent un accident vascular cerebral şi a fost internată la Spitalul Județean din Pitești, iar după câteva zile a fost depistată pozitiv cu Covid-19. Artista a avut un șoc când și-a găsit mama legată de mâini și de picioare în spital şi a făcut tot posibilul ca mama ei să fie mutată la Spitalul Militar din București.

O femeie a ajuns în comă la spital după ce a câștigat un pariu că bea mai mult decât toți cei din bar

„Mama a făcut un AVC. A fost internată șase zile la Spitalul Județean din Pitești pe Neurologie. Am reușit s-o transfer în București, la Spitalul Militar. A făcut între timp Covid, în Spitalul din Pitești. Un om cu un AVC a făcut și Covid! A fost legată de pat, de mâni, de picioare. A făcut accidentul vascular celebral, a fost dusă la Curtea de Argeș, la 27 de km, a stat în UPU și s-a făcut test antigen a fost negativ. A stat trei ore în Curtea de Argeș, a fost dusă la Pitești, tot negativă. A învățat din nou să meargă, a început să vorbească, are nevoie de liniște. Mai stă până după sărbători în spital. Este pe o secție de neurochirurgie chiar dacă nu i s-a făcut operație. E monitorizată cu investigații imagistice și ne rugăm la Dumnezeu să se facă bine cât mai repede!”, a declarat Valentina Ionescu pentru Click!.

Anca Serea a ajuns de urgenţă la spital. Diagnostic teribil pus de medici: boala de care suferă de la 19 ani!

Valentina Ionescu și fiul ei au fost infectați cu Covid-19 anul trecut, iar cei doi au fost internați timp de două săptămâni. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că în acea perioadă a slăbit 7 kilograme deoarece a stat sechestrată, alături de fiul ei, și nu aveau voie să primească pachete de mâncare.