Valentina Pelinel a arătat poze din telefon. Moment important în familia lui Cristi Borcea: „Sunt fericită!”

Valentina Pelinel face dezvăluiri din interiorul familiei. Soția lui Cristi Borcea a fost atât de încântată încât nu s-a mai putut abține.

21 oct. 2022, 20:19
Valentina Pelinel a arătat poze din telefon. Moment important în familia lui Cristi Borcea: „Sunt fericită!”

Soția lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, este foarte fericită pentru că fiul lor, Milan, a început să facă cursuri de karate. Invitată în cadrul unei emisiuni, femeia nu și-a mai putut stăpâni bucuria și a arătat o fotografie cu băiețelul.

„Am fost cu băiețelul meu la karate. Sunt foarte fericită că a început să facă karate și la școală, dar și cu buna mea prietenă și antrenoarea mea de fitness.Uite poza! E drăguț?”, a spusu mândră Valentina Pelinel, potrivit fanatik.ro.

Sacrificiul făcut de Valenina Pelinel

Cel mai mare sacrificiu făcut de soția lui Cristi Borcea a fost plecarea de lângă familie la vârsta de 16 ani. Fostul fotomodel a plecat de lângă părinții ei, la New York, pentru a face carieră.

Cea de-a treia soție a fostului patron al lui Dinamo nu își dorește ca fetele ei să îi calce pe urme.

„Nu știu dacă este una neapărat foarte mare. Cred că provocarea în sine a fost faptul că a trebuit să mă rup de viața mea, de părinți, la urma urmei, de prieteni, de școală. Eu mi-am făcut mult mai târziu școala în America. Apoi, m-am înscris la distanță la cursurile din facultate.

Adică ruptura a fost cea mai grea, să te trezești, un copil de 16 ani, într-o țară străină, unde trebuie să te descurci. Da, ți s-a oferit să faci ceea ce îți place, căci asta îmi doream și visam să fiu un model de succes, dar este înfricoșător la început.

Dacă fetițele mele mi-ar zice că pleacă la 16 ani și vor să se descurce singure, nu m-ar lăsa inima. Nu este cazul lor, căci ne au pe noi ca sprijin. Eu nu am avut sprijin, nu avea cine să mă ajute în domeniul acesta. Dar știi cum este, te uiți în urmă și zici: ‘Doamne, câte am făcut! Oare aș mai avea puterea să fac așa ceva?’. Cred că este și inconștiența vârstei”, a declarat Valentina pentru ego.ro.

Citește și: Ce poreclă ruşinoasă avea Cristi Borcea în închisoare. A stârnit amuzamentul internauţilor: „Aşa îi spuneam bărbatului feroce al României”

Înainte de căsătoria cu Cristi Borcea, Valentina a fost măritată timp de șapte ani cu Cristian Boureanu. Totuși, fostul soț al acesteia spune că nu regretă că s-au despărțit și îi mulțumește Divinității că a reușit să treacă peste.

„Sunt puţini oamenii care au cunoscut o femeie şi au rămas toată viaţa. Oamenii pot fi compatibili într-un anumit moment, pot fi ca două trenuri care merg în direcţii diferite. Ele sunt unul lângă altul într-un anumit moment, dar pleacă unul într-o direcţie, altul într-o direcţie. Chiar v-am spus, nu regret relaţiile pe care le-am avut, chiar şi felul în care s-au terminat. Astea până la urmă m-au făcut pe mine ca om.

Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut puterea să trec peste. Pentru că alţii se sinucid, fac crime, sunt răzbunători, sunt plini de ură. Îmi fac uşor prieteni şi probabil de aia mă simt foarte bine când nu sunt într-o relaţie.

Eu las lucrurile să curgă, oamenii nu sunt proprietate. Am învăţat asta! (Reporter: Dar trădarea lor ne afectează) Sau ne face mai puternici. Şi ne dăm seama că nu sunt proprietatea noastră. Dacă sunt fericite, felicitări… dacă nu sunt fericite, iarăşi felicitări. Nu e treaba mea!”, a declarat Cristian Boureanu.

Citește și: Cum a aflat Cristian Boureanu că Valentina Pelinel îl înşală: „M-am trezit într-o noapte transpirat, plângând şi strigându-i: ‘Te culci cu Cristi Borcea’”