Valentina Pelinel a hotărât să renunțe la tot! Și-a făcut bagajele și a plecat, fără să se uite înapoi: „A fost greu să iau decizia asta de a renunța la familie, la viața mea”

Valentina Pelinel avea aproape 17 ani când a ajuns peste Ocean, datorită unui concurs unde a reprezentat țara noastră.

08 dec. 2023, 08:56

Valentina Pelinel este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră. De-a lungul timpului, a reușit să-și construiască un renume în lumea modelingului, fiind un fost model de talie internațională. Mai mult decât atât, nu doar în pe podium a cunoscut succesul, ci și în lumea afacerilor.

Pe plan personal, Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut și cei trei copii ai cuplului.  Recent, vedeta a făcut mărturisiri fără perdea despre începuturile sale în lumea modelingului, dar și cât de greu i-a fost să renunțe la viața din România și să plece peste Ocean.

Valentina Pelinel, totul despre cariera coordonată de regretata Zina Dumitrescu

Valentina Pelinel a cunoscut succesul pe plan profesional încă din vremea adolescenței. Mentora sa a fost chiar Zina Dumitrescu, supranumită și „mama modei”, care a luat-o sub aripa ei și a învățat-o toate secretele despre lumea modelingului.

Valentina Pelinel a făcut bradul din noiembrie. Cum este viața alături de Cristi Borcea: „Suntem amândoi două persoane foarte puternice”
Alături de ea mai erau alte 15 fete, care prezentau deja pentru nume cunoscute din industrie. Chiar dacă l-a început s-a simțit intimidată din cauza faptului că celelalte modele erau deja cunoscute, nu s-a lăsat descurajată și a continuat să facă totul cu multă pasiune și determinare.

Doamna Zina m-a luat în trupa ei de fete, cum spuneam noi, eram singurele care făceam prezentări în toată țara, nu existau agenții de modele, cum sunt acum, era doamna Zina, mama modei, cu trupa ei de 15 fete care prezentau pentru toți designerii. M-a luat în trupa ei și aici a început greul. Era frumos și îmi plăcea, dar fetele erau deja manechine profesioniste, erau mult mai în vârstă. Mi-a fost greu, mă simțeam în inferioritate oarecum, cu toate că nu era cazul. Dar am învățat, ușor, ușor, cu ajutorul ei.”, a declarat Valentina Pelinel, în cadrul emisiunii ”Online Story”, moderată de Cornelia Ionescu.

Valentina Pelinel avea aproape 17 ani când a ajuns peste Ocean, datorită unui concurs unde a reprezentat țara noastră.

Chiar dacă nu i-a fost deloc ușor să renunțe la viața din România și să fie departe de familie și prieteni, fostul model s-a gândit atunci că este o oportunitate pe care nu o poate rata. Tocmai de aceea, și-a luat inima în dinți și a început o nouă etapă a vieții sale, în America.

Valentina Pelinel: „Sunt pofticioasă!” Plăcerile nevinovate ale soţiei lui Cristi Borcea, ce face de cinci ori pe săptămână
Soția lui Cristi Borcea mărturisește că dacă ar fi să se întoarcă în timp, nu este sigură dacă ar mai avea curajul de atunci, însă este bucuroasă că și-a urmat visurile atunci când a avut ocazia.

Școala asta din România m-a ajutat când am ajuns în America, unde am ajuns tot la un concurs la care reprezentam România, un concurs de frumusețe. L-am câștigat și acolo am rămas. Aveam aproape 17 ani și am rămas acolo. Agențiile, că acolo se lucra cu agenții, au început să facă oferte. Mi-a fost foarte greu atunci, m-am trezit printre zgârie-nori și toate agențiile se băteau să semneze contract cu mine. Mă bucur mult că am fost inspirată, indiferent de cât a fost de greu să iau decizia asta de a renunța practic la familie, la viața mea, la prieteni, la școală am renunțat la tot. Mi-a fost greu, eram totuși în clasa a X-a, la Colegiul Național Sfântul Sava, nu era ușor, dar mă bucur că am luat decizia asta. Acum, dacă dau timpul înapoi, mă întreb dacă aș mai fi atât de curajoasă”, a mai spus soția lui Cristi Borcea pentru sursa menționată anterior.