Valentina Pelinel: „Sunt pofticioasă!” Plăcerile nevinovate ale soţiei lui Cristi Borcea, ce face de cinci ori pe săptămână

Valentina Pelinel are o siluetă foarte armonioasă. Blonda a recunoscut că este pofticioasă, dar pentru a-și menține forma fizică face foarte mult sport.

16 oct. 2023, 21:49

Valentina Pelinel este un fost model de talie internațională. În anul 1996, Valentina Pelinel a câștigat concursul „Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York. La 42 de ani, a dezvăluit ce anume face pentru a-și menține silueta. ”Sunt și pofticioasă, îmi place să mănânc” , a recunoscut blonda.

Valentina Pelinel nu s-a ferit şi a venit cu dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în viaţa ei.   Valentina Pelinel are 3 copii cu fostul patron al lui Dinamo, pe Indira, Rania şi Milan. A renunţat să mai defileze pe cele mai importante podiumuri şi s-a dedicat vieţii de familie. Chiar şi aşa, reuşeşte să scape rapid de kilogramele în plus.

Plăcerile nevinovate ale soţiei lui Cristi Borcea. Ce a recunoscut Valentina Pelinel

Pelinel a precizat că este „pofticioasă” atunci când vine vorba de mâncare, dar că nu face excese. Compensează în sala de sport, acolo unde merge de cinci ori pe săptămână. Soţia lui Borcea anunţă că are 64 de kilograme şi că este ajutată de un antrenor personal.
Cea mai mare grijă o am când deja am pus un kilogram-două, dar recunosc că sunt și pofticioasă, îmi place să mănânc! Sunt perioade și perioade. Uneori când mă comport ca la carte, uneori când mai scap, așa, dar e uman și e normal, că de asta facem mișcare. Sunt atentă la mâncare dar nu întotdeauna. Îmi fac și poftele dar încerc să mențin un echilibru.

Cât de repede au crescut gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea: „Devin două domnișoare cu personalități diferite”

Fac sport 5 zile pe săptămână, câte o oră pe zi, cu pauză în weekend. Mi-am dat seama că la vârsta mea nu se poate fără sport, nu te simți bine, tine de sănătate. Nu aș putea să trăiesc fără sport„, a declarat Valentina Pelinel pentru click.ro.

Şi copiii Valentinei Pelinel şi ai lui Cristi Borcea sunt pasionaţi de sport. „Copiii fac sport de mici, după ce i-am născut i-am dus destul de devreme la înot și înoată și astăzi. Milan face și baschet și karate, cu doamna profesoară, și fotbal. Eu îi ajut și îi las să încerce ce le place. Și fetițele merg la înot de două ori pe săptămână„, a precizat Pelinel.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria. Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.


Citește și: Valentina Pelinel, detalii intime din relația cu Cristi Borcea: „Soțul meu este un bărbat dorit și sunt conștientă de asta”

Valentina Pelinel, detalii intime din relația cu Cristi Borcea. Soția fostului acționar dinamovist a recunoscut că relația lor nu este doar lapte și miere, însă formează un cuplu solid și nu lasă problemele să le strice liniștea familiei. Vedeta a mărturisit că există scene de gelozie din ambele părți, însă reușesc să le gestioneze.

Citește și: Ce nu ar accepta Cristi Borcea de la Valentina Pelinel. Motivul incredibil pentru care le-a dat papucii fostelor soții: „Pentru asta am ajuns la două divorțuri”

Unde există iubire, există și gelozie. Soțul meu este un bărbat dorit și sunt conștientă de asta. Dar am ales să fim parteneri de viață și avem împreună o familie frumoasă și unită.

Suntem persoane publice și adesea suntem în situația de a face poze cu persoane care ne recunosc, atât separat cât și împreună. Ne iubim și iubirea vine la pachet cu o doză de gelozie care este normală și sănătoasă, atâta timp cât nu se întrec limitele.

Ca orice cuplu, am avut si noi provocările noastre, de-a lungul timpului. Însă nu ne certăm, mai degrabă discutăm și găsim o soluție la o problemă punctuală.

Îmi place să cred despre noi că, mai degrabă, suntem o echipă și că deciziile importante le luăm mereu împreună. Ne răsfățăm reciproc și cunoaștem rolurile în casă, atât eu ca femeie, cât și Cristi ca bărbat. Bărbatul este capul familiei și femeia este completarea lui„, a declarat Valentina Pelinel, pentru Cancan.ro.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Câți bani poate plăti Cristi Borcea, lunar, pentru a-și ține copiii la școli și grădinițe private

S-a aflat câți bani poate plăti Cristi Borcea pentru a-și ține copiii pe care îi are cu cea de-a treia soție, Valentina Pelinel, la școli și grădinițe private. Fostul patron al lui Dinamo scoate, lună de lună, o sumă importantă de bani din conturi.

Doar Patrick și gemenii Melissa și Angelo, din căsnicia cu Mihaela Borcea, sunt majori. Milionarul român se ocupă de studiile tuturor copiilor și le asigură cele mai bune condiții.

Milan Borcea a început un nou capitol din viața lui și este în clasa 1. „Leonidas” a decis să își ducă fiul la o școală scumpă, în care taxa de școlarizare începe de la 1145 de euro pe lună. O sumă importantă va plăti Borcea și pentru grădinița gemenelor Indira și Rania. Fostul patron al lui Dinamo va scoate din buzunar aproximativ 1000 de euro pe lună, pentru ambele fete