Valentina Pelinel a făcut bradul din noiembrie. Cum este viața alături de Cristi Borcea: „Suntem amândoi două persoane foarte puternice”

Valentina Pelinel a făcut bradul din noiembrie. Blondina trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristi Borcea, cu care are trei copii, un băiat și două fete gemene. Au știut de când s-au văzut pentru prima dată că sunt suflete pereche și au avut de îndurat multe în viață, dar iubirea lor a rezistat.

06 dec. 2023, 10:02
Valentina Pelinel a făcut bradul din noiembrie. Cum este viața alături de Cristi Borcea: „Suntem amândoi două persoane foarte puternice”
Valentina Pelinel a făcut bradul din noiembrie

Valentina Pelinel a făcut bradul din noiembrie. Chiar dacă e o femeie discretă, fostul manechin și-a spus sufletul pe tavă și a vorbit despre cum este să fii soția afaceristului Cristi Borcea.

Soțul meu nu se zgârcește să facă complimente. Suntem o familie unită, avem trei copii frumoși, ai noștri. Și încă șase… deci nouă. Și toți se înțeleg foarte bine. La noi în casă e  armonie, poate în afara casei mai există stres, din cauza bussines-urilor, e normal, la acel nivel, dar acasă e liniște și e frumos.

Sufletul pereche îl simți și indiferent de obstacole, e acolo. Sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi te iubesc în timpul unui mesaj. Suntem amândoi două persoane foarte puternice și ne-am dat putere unul altuia atunci când am avut nevoie. Eu am trecut prin multe, el prin multe, dar și împreună am trecut prin atâtea și ne-a făcut mai puternici, să apreciem viața și să învățăm”, a povestit Valentina Pelinel.

Citește și: Valentina Pelinel a dat totul din casă. Cum o răsfață Cristi Borcea: „Soțul meu este un om cu suflet de aur”

Valentina Pelinel a făcut bradul din noiembrie

Lumea a tot pus-o la colț pe Valentina Pelinel, amintind că nu și-a terminat liceul, dar blondi a a vrut să lămurească definitiv această poveste. „Lumea să stea liniștită, că am terminat liceul demult. Nici lumea nu e pusă la punct, nici eu nu sunt genul să mă laud. Să ies, să zic ce-am făcut, ce-am dres. Nu sunt genul acesta.

Am studiat în America, a  luat totul de la zero pentru că nu mi-au fost luați în considerare anii din România. Am făcut de fapt cinci ani, pentru că o făceam printre alăptări și alte activități. Dar mi-a plăcut ca să învăț, ca să știe toată lumea”, a mai spus Valentina Pelinel.

Pentru că toată familia iubește Crăciunul, bradul în casa Valentinei Pelinel s-a făcut din luna noiembrie. „Niciodată n-am făcut așa ceva. Dar așa și-au dorit copiii și nu n-am înțeles cu ei. M-au întrebat care e problema dacă vom face acest lucru. S-au adunat toți trei, supărați și a trebuit să spun că nu e nici o problemă”.