Valentina Pelinel aruncă bomba! Vedeta a recunoscut că nu își mai dorește copii cu de Cristi Borcea. Care e motivul

Valentina Pelinel a mărturisit că nu mai vrea copii cu soțul ei, Cristi Borcea. Cei doi au împreună trei copii și sunt mai mult decât fericiți și recunoscători pentru familia frumoasă pe care și-au întemeiat-o.

29 iul. 2022, 10:19

Valentina Pelinel (41 de ani) a vorbit, într-un interviu recent, despre viața de familie și relația ei cu Cristi Borcea (52 de ani). Fotomodelul a recunoscut că viața lor este completă acum, de când au apărut cei trei copii.

”Viața cu trei copii este completă și un al patrulea nu face parte din planurile noastre. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cei trei copii sănătoși, de care ne bucurăm din plin în fiecare zi. Am făcut sport inclusiv pe perioada sarcinilor, mai exact am urmat un program de aerobic adaptat condiției mele. Atât pe perioada sarcinilor, cât și când am alăptat, nu m-am abținut și mi-am satisfăcut poftele, dar m-am reapucat de sală, cam la 2 luni după fiecare sarcină. Acum, după mult efort, am ajuns la greutatea dorită, aceeași de când lucram ca fotomodel, de 62 de kilograme, o greutate la care eu mă simt cel mai bine”, a mărturisit Valentina, în timpul interviului.

Cei trei copii pe care îi au, Milan, în vârstă de 6 ani, și gemenele Maria Indira și Maria Raisa, în vârstă de trei ani, se înțeleg de minune.

”Copiii cresc frumos și armonios, sub ochii noștri, în fiecare zi uimindu-ne cât de multă dragoste pot să trezească în sufletele noastre, în moduri noi. Ce este cel mai important este că se înțeleg toți bine, își petrec timpul împreună jucându-se și, mai ales, cei mici învață de la cei mari.

Este una dintre cele mai frumoase relații. Este atât de multă iubire, protecție și sprijin între ei și sunt mândră de conexiunea lor specială. Viața cu trei copii e o provocare, dar o provocare plăcută. Nu există termen de comparație, pur și simplu ajungi să apreciezi viața din alte perspective, mai profunde și mai înțelepte”, a mai spus Valentina, potrivit Fanatik.

Citește și Cristi Borcea și Valentina Pelinel, pregătiți să-și mărească familia. Fostul acționar de la Dinamo are deja nouă copii

Citește și Motivul pentru care Valentina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au separat bunurile: „Ne-am dorit același lucru”