Valentina Pelinel și Cristi Borcea, secretul unui mariaj fericit: ,,Nu ne plictisim unul de celălalt”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt un cuplu foarte solid, iar aceștia se înțeleg pe zi ce trece tot mai bine. După patru ani de mariaj se consideră suflete pereche.

02 nov. 2022, 11:16
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, secretul unui mariaj fericit: ,,Nu ne plictisim unul de celălalt”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt un cuplu foarte solid, iar aceștia se înțeleg pe zi ce trece tot mai bine. Cu toate că la început au fost foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală, în momentul de față cei doi nu se mai feresc să vorbească despre cât de îndrăgostiți sunt.

Valentina Pelinel: ,,Nu ne plictisim unul de celălalt”

De curând, fostul manechin a făcut dezvăluiri despre mariajul pe care îl are cu Cristi Borcea, lăsând să se înțeleagă că cei doi sunt foarte fericiți și îndrăgostiți unul de celălat. Cu toate că au  fiecare un  program diferit, aceștia își fac de fiecare dată timp unul pentru celălat, reușind să mențină flacăra iubirii aprinsă.

Nu poți să zici că relația se consumă în 4 ani, mai ales dacă oamenii au atracție și se potrivesc. Cum zicem noi: ‘Asta este, e chimie!’.(…) Este clar că este sufletul meu pereche!E important și faptul că noi am apărut unul în viața celuilalt în momente dificile din viața noastră. E mai ușor să fie mai întâi la bine și apoi la rău (….)”, a relatat Valentina Pelinel pentru ego.ro

Valentina Pelinel a subliniat că între ea și Cristi Borcea, pe lângă iubire există și respect, lucru care știm bine că reprezintă cheia unei relații frumoase și armonioase.

,,Cred că noi ne-am dovedit unul celuilalt că ne respectăm și ne iubim, nu avem de ce să ne îngrijorăm în privința asta. Este sigur pe el și este mândru că m-a ales și eu că l-am ales pe el. Așa a fost să fie, chimia care este nu poate să fie contestată”, a mai completat aceasta.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți din 2018 și au împreună trei copii. Cu toate că în trecut Cristi Borcea a mai mai fost căsătorit, la fel cum s-a întâplat și cu Valentina, cei doi pare că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Citește și: Cum păstrează oamenii tradițiile românești, la bloc. O familie a pus la uscat 50 de felii de pâine în scara blocului

Citește și: Frunzele de gutui au efecte benefice asupra sănătății. Acționează ca un antibiotic natural