Valentina Pelinel, executată silit pentru un credit de 700.000 de euro luat cu fostul ei soț. „Nu ne rămâne niciun ban!”

Valentina Pelinel și fostul ei soț, Cristi Boureanu, au fost executați silit în contul unui împrumut de 700.000 de euro făcut la bancă în urmă cu 14 ani, pe vremea când erau căsătoriţi.

09 mart. 2023, 10:00
Valentina Pelinel, executată silit pentru un credit de 700.000 de euro luat cu fostul ei soț. „Nu ne rămâne niciun ban!”
Valentina Pelinel, executată silit pentru un credit de 700.000 de euro luat cu fostul ei soț. "Nu ne rămâne niciun ban!"

Valentina Pelinel, executată silit pentru un credit de 700.000 de euro luat cu fostul ei soț. Cristi Boureanu şi fratele lui au făcut un credit, iar codebitori au fost soţiile celor doi de la acea vreme.  Aceștia au garantat suma de bani cu mai multe terenuri, ultimul dintre acestea, arabil, liber de construcții, cu o suprafață de 5.000 de metri pătrați, în valoare de 600.000 de euro, situat în Sectorul 3 al Capitalei, urmând să fie scos la licitație publică pe 5 aprilie 2023, scrie ProSport.

Citeşte şi: Valentina Pelinel, dezvăluiri despre căsnicia cu Cristi Borcea: „M-a cucerit prin felul sau unic de a fi!”

Sunt terenuri care s-au executat începând cu anul 2009. Pentru că pe unele dintre ele le-au executat imediat, pe altele le-au ținut, vorba aia, de atunci au trecut 14 ani… Știu că mai erau două terenuri … Sunt ale băncii, oricum, nouă nu ne rămâne niciun ban. Deci, nu mă interesează… Au trecut 14 ani”, a declarat Cristian Boureanu.

Citeşte şi: Începutul rușinos al relației dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Ipostaza în care au fost surprinși într-o vacanță la munte

Cristi Boureanu şi Valentina Pelinel s-au despărțit după o căsnicie care a durat șapte ani, iar omul de afaceri spune că a iertat-o pe fosta sa parteneră de viață pentru că l-a înşelat cu actualul ei partener, Cristi Borcea. „Până la urmă toți greșim. Pe Valentina am iertat-o. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că ei de prin 2011, mai târziu, au început să aibă o relație. Nu știu exact de când, nu m-a mai interesat. Femeia alege, poți să te dai peste cap, noi facem pe cocoșii, ne încordăm, ea a ales de mult. După aia e un joc pe care îl facem, mai mult sau mai puțin”, a spus recent Cristi Boureanu, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.