Valentina Pelinel îl deconspiră pe Cristi Borcea. Ce obicei are acesta în materie de îngrijire personală

Valentina Pelinel și soțul ei au o relație solidă și sunt mai îndrăgostiți pe zi ce trece. Nu o spunem noi, ci pozele de pe conturile de socializare care stau dovadă. Fostul manechin împarte cu soțul ei chiar și produsele de îngrijire personală, dovadă că iubirea e la loc de cinste.

26 oct. 2022, 22:42
Valentina Pelinel îl deconspiră pe Cristi Borcea. Ce obicei are acesta în materie de îngrijire personală

Valentina Pelinel și soțul ei au relație solidă și sunt mai îndrăgostiți pe zi ce trece. Cei doi au un fizic de invidiat, iar după cum bine știm silueta subțire cu mult sport se menține, la fel și  un ten impecabil care necesită o îngrijire aparte. Soții Borcea știu mai bine ca nimeni acest lucru și aplică toate regulile pentru a arăta cât mai bine.

Valentina Pelinel împarte cu soțul ei produsele de îngrijire personală

Într-un interviu acordat recent, Valentina Pelinel recunoaște că împarte produsele de skincare cu soțul ei. Ba mai mult, aceasta spune că Borcea folosește chiar în exces produsele sale de îngrijire personală. Cristi Borcea folosește măști pentru ten și fiole antiîmbătrânire.

Nu mai e un secret pentru nimeni că fostul finanțator din Ștefan Cel Mare caută secretul tinereții fără bătrânețe, iar din câte se pare l-ar cam fi găsit.

”Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Mereu am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, într-o emisiune TV.

Ei bine, nici Valentina Pelinel nu se lasă mai prejos. Îi place mereu să aibă grijă cum arată, iar timpul pare că nu își pune amprenta pe chipul ei, mai ales că și ea face tot posibilul să ducă o viață echilibrată.

„Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci facem lucrurile astea împreună.Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul. De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit”, a declarat Valentina Pelinel, pentru Playtech.

Citești: Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. reacţionează după zvonul despre fiica lor: „Violeta nu va apărea în „Liceenii”, are alte preocupări acum”

Citește și: Ce neinspirat este Tavi Clonda! Gafa uriaşă făcută pe Instagram, de ziua Gabrielei Cristea: „Acum ceva timp eram doar doi necunoscuti, acum suntem patru”