Valentina Pelinel şi-a vândut apartamentul din New York. Cu ce suma s-a ales în urma tranzacţiei

Valentina Pelinel şi-a vândut apartamentul din New York. Blondina a renunţat la tot trecutul ei atunci când a decis să înceapă o relaţie cu Cristi Borcea, inclusiv la locuinţa sa mult visată pe care o deţinea în America, acolo unde a locuit o bună perioadă de timp.

28 apr. 2023, 09:45
Valentina Pelinel şi-a vândut apartamentul din New York. Cu ce suma s-a ales în urma tranzacţiei
Valentina Pelinel şi-a vândut apartamentul din New York

Valentina Pelinel şi-a vândut apartamentul din New York. Soţia fostului acţionar dinamovist a trăit mulți ani visul american, de la etajul 21 al unui superb apartament din Manhattan. Blondina l-a achiziționat în anul 2007, cu ajutorul unui credit făcut pe 30 de ani, pe vremea când avea o carieră în ascensiune, în modeling.

Citeşte şi: Valentina Pelinel a vorbit despre sarcină. Îl va face tată a treia oară pe Cristi Borcea? „Mă declar o familistă”

Valentina Pelinel şi-a vândut apartamentul din New York

Astfel, și-a scos apartamentul la vânzare în anul 2018, când deja devenise mireasa fostului boss-dinamovist. Un an mai târziu, după nașterea gemenelor sale, semna deja actele cu noul proprietar. Cum apartamentul era luat pe credit, Valentina și-a rotunjit conturile cu aproximativ 700.000 de dolari, reușind astfel să recupereze toată investiția făcută.

L-am vândut după nașterea fetelor. Era perfect pentru mine când mergeam în America, dar când l-am dat aveam deja trei copii. Era prea mic pentru familia noastră mare. În plus, noi când ajungem în State, stăm în Miami, unde se află frații copiilor noștri, nu avem treabă în New York. Apartamentul a fost luat pe un credit pe 30 de ani. Cred că e irelevant să intru în detaliile tranzacției”, a spus Valentina Pelinel, pentru Cancan.ro.

Valentina se ocupă, în prezent, de afacerile soțului său. „Hotelul se va deschide la sfârșitul lunii mai. Pregătirile pentru sezon au demarat încă de la începutul anului. Vom petrece mult timp pe litoral. Și nouă și copiilor ne place acolo. Hotelul e al familiei și toți ne implicăm, că așa e normal și corect. Eu mă ocup de amenajare, marketing, marketing digital. Oricum tot ce facem ne sfătuim cu întreaga echipă”, a adăugat Valentina Pelinel.