Valentina Pelinel, surpriză imensă de ziua lui Cristi Borcea. Mesaj emoţionant

Valentina Pelinel a pregătit o surpriză pentru Cristi Borcea, care a împlinit în acest week-end vârsta de 51 de ani. Petrecerea a avut loc în familie, din cauza pandemiei de coronavirus.

RomaniaTV.net
18 ian. 2021, 19:24
Valentina Pelinel, surpriză imensă de ziua lui Cristi Borcea. Mesaj emoţionant

Valentina Pelinel i-a pregătitlui Cristi Borcea  un tort deosebit şi avut grijă să nu lipsească nici figurinele din desene animate. Pentru poza de familie, micuțul Milan s-a costumat în Superman, iar fostul model a ales o rochiță neagră, scurtă, cu o curea aurie în talie. Sărbătoritul a purtat un sacou negru și o pereche de blugi.

Valentina Pelinel, surpriză de ziua lui Cristi Borcea

„Azi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea”, a scris Valentina Pelinel pe contul său de Facebook.

Tablou cu Cristi Borcea în postură de nobil. Cât costă lucrarea şi cum poate fi achiziţionată

 

Cei doi sunt împreună de mai bine de 6 ani și se înțeleg de minune. Secretul unei căsnicii de lungă durată este modul în care comunici cu partenerul de viață, susține frumoasa blondină. „Comunicarea e cheia! Cu soţul meu stau seara pe terasă. Petrecem uneori şi două, trei ore în care povestim, povestim, povestim. După care ne dăm seama ce chimie există şi ce bine e să stai cu un om aşa toată ziua să nu te plictiseşti”, dezvăluia, acum câteva luni, Valentina Pelinel.

Se pregătesc de al patrulea copil

Cei doi au deja trei copii, Milan și gemenele Rania și Indira, dar nu ar fi exclus ca în familia lor să își facă apariția încă un membru.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii. Nu spun nu, cine ştie ce îţi poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiţi. Evident că nu este deloc uşor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacţia e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a mai spus Valentina Pelinel.