Valentina Pelinel a răbufnit după ce Alina Borcea a refuzat divorţul: „Frustrare, răutate, invidie…”

Cele două femei din viaţa fostului patron de club au abordări diferite, prima filosofează pe marginea crizei pe care a creat-o, cea de a doua se ţine tare şi nu vrea să-şi piardă bărbatul.

RomaniaTV.net
24 mart. 2016, 09:44

Valentina Pelinel, 30 de ani, mai are puţin şi va deveni mamă. Copilul este fructul iubirii ascunse dintre fotomodel şi Cristi Borcea. Fostul patron al echipei Dinamo se află la închisoare unde ispăşeşte o pedeapsă de şase ani şi patru luni pentru evaziune fiscală, fiind condamnat în Dosarul Transferurilor.

”Suntem buni şi suntem răi. Există Dumnezeu, cum există şi satana. Şi uite aşa suntem ocrotiţi, cum deopotrivă suntem ispitiţi. Nu de ieri, de alaltăieri, ci de mică, mi-a plăcut să studiez oamenii, să le urmăresc gesturile, acţiunile şi să încerc să le găsesc circumstanţe atenuante, să-i înţeleg. Asta pentru mine, apropos, că tot am scris despre egoism săptămâna trecută, pentru că înţelegându-i pe oameni, ajungi la performanţa de a nu-i judeca, ceea ce te eliberează pe tine de o încărcătură negativă care te poate măcina”, a scris Valentina Pelinel pe blogul ei de pe siteul femeide10.ro.

Alina Vidican reacţionează din America la zvonurile despre divorţ. Ce spune soţia lui Borcea

Această aplecare bruscă a vedetei spre studierea oamenilor poate fi o preocupare generată de problemele din viaţa ei. Faptul că a rămas însărcinată cu un bărbat însurat care are şi copii mici, nu e o povară uşor de purtat într-o societate destul de tradiţionalistă cum e cea din România.

Scandalul stârnit de relaţia amoroasă cu Borcea o afectează, mai ales pentru că personajul e unul total nepopular. Brusc, dintr-un fotomodel respectat şi interesant, Valentina Pelinel s-a văzut contestată. Deşi nu recunoaşte, această relaţie i-a dezamăgit pe fanii ei. Dar, în mod cert, a avut şi ea motivele ei.
”Încerc să văd întotdeauna dincolo de carcasa unui om, în profunzime şi astfel să nu ajung să fiu măcinată de frustrare, răutate, invidie şi alte stări negative care fac rău persoanei ce nu le poate ţine sub control. Aşadar, cum îmi place mie să spun, e o chestiune de alegere, să fii rău sau să fii bun. Nu vă vorbeşte cea mai bună persoană, dar nici cea mai rea, vă vorbeşte o persoană căreia îi place să se descopere pe sine în permanenţă, să înveţe, să se corecteze, DAR… care nu uită să îi descopere şi să îi înţeleagă şi pe alţii, pentru că fiecare are povestea lui”, a scris Valentina pe femeide10.ro. Nu ştim dacă, atunci când a aşternut aceste rânduri, se gândea la persoane anume, dar e clar că îşi doreşte ca acest scandal să treacă pentru că e afectată.

Citeşte şi Carmen Harra: Cristi Borcea nu va rămâne cu Valentina Pelinel

Alina Vidican, soţia lui Borcea, a plecat cu cei doi copii la Miami. Ea a declarat că zvonurile despre divorţ nu sunt adevărate.
„În urma celor scrise de presă, cum că am divorţat deja de Cristi, nu pot să spun decât că sunt aberaţii. Nu divorţez, nu am bărbat de lăsat, am mai spus-o şi îmi menţin vehement acest gând! Singurul lucru semnat cu soţul meu e o convenţie în care îşi dă acordul că pot pleca cu cei doi copii în America, unde voi sta până în luna iunie. Nu s-a vândut niciun hotel, aşa cum s-a scris că aş fi primit jumătate din sumă. Hotelul Boavista din Timişoara nu este de vânzare”, a declarat Alina Vidican pentru site-ul mariusnita.net.
”Observaţi în jur şi veţi realiza că oamenilor răi le este din ce în ce mai rău, în loc să le fie mai bine şi se adâncesc în frustrarea lor şi, în timp, nu mai reuşesc să iasă la liman, să vadă lumina, să vadă şi partea buna a lucrurilor, să zâmbească, să trăiască viaţa asta frumoasă cu care suntem binecuvântaţi, aşa cum se cuvine.

Citeşte şi Cum este PORECLIT copilul nenăscut al Valentinei Pelinel