Valentine’s Day: Iată cele mai ingenioase activităţi de cuplu pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Valentine's Day. V-aţi săturat de cina la lumina lumanarilor şi de supradoza de inimioare de pluş ce marchează aceasta zi în fiecare an? Iată o listă cu activităţi care cu siguranţă vă vor aduce zâmbetul pe buze şi vă vor ajuta să fiţi mai apropiaţi ca oricând.

RomaniaTV.net
05 feb. 2015, 12:16
Valentine’s Day: Iată cele mai ingenioase activităţi de cuplu pentru Ziua Îndrăgostiţilor

1. Faceti un tur inedit al orasului in care locuiti

Alegeti localurile in care se servesc preparatele voastre preferate si stabiliti un traseu al orasului in functie de aceste locuri. Plimbati-va in voie, iar cand vi se face foame sau pofta de ceva bun, bifati cate un local din lista.

2. Petreceti o zi fara telefoane si internet

Stingeti televizorul, inchideti telefoanele si lasati acasa tablete si orice gadget care v-ar putea distrage atentia. Petreceti apoi 24 de ore bucurandu-va de compania partenerului de cuplu. S-ar putea ca aceasta experienta sa devina un obicei saptamanal care sa va ajute sa va deconectati si sa va intariti relatia de cuplu.

Citeşte şi Ziua îndrăgostiţilor: Papanaşii şi clătitele, cele mai comandate deserturi în această zi

3. Fiti bone pentru o zi

Fie ca este vorba despre copilul sau animalul de companie al unor prieteni buni, este o experienta inedita care va poate schimba complet perspectiva asupra unei relatii. Veti reusi sa apreciati mai mult linistea caminului dupa ce scapati de toata agitatia creata de un suflet in plus, fie el copil, caine sau pisica.

4. Duel cu perne, floricele sau faina

Daca va e dor de copilarie, incercati un duel folosind ceea ce va trece prin cap, de la faina, floricele, perne sau chiar ghemotoace de hartie lansate cu un tub de pix, asa cum faceati probabil cand erati copii.

Citeşte şi ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: Horoscopul condimentelor

5. Twister cu vopsea

Daca aveti noroc de vreme frumoasa de Valentine’s Day, puteti improviza o sesiune de Twister cu vopsea in parc sau in curtea casei voastre, daca nu locuiti la bloc. Nu aveti nevoie de plansa originala de a jocului pentru a va bucura de cateva ore bune de distractie. Folositi un cearsaf sau un carton maricel pentru a desena tabla de Twister, compusa din cercuri colorate. Adaugati un strop de vopsea rosie, albastra, galbena si verde in mijlocul fiecarui cerc si incepeti jocul! Aveti nevoie de un arbitru care sa dicteze miscarile si sa se asigure ca nimeni nu triseaza. Puteti sa il jucati si in doi, insa puteti invita si alte cupluri curajoase sa vi se alature. Important este sa va imbracati cu haine pe care va permiteti sa le murdariti si sa alegeti un tip de vopsea care nu lasa pete pe piele.

Descopera si alte idei pentru un Valentine’s Day de pomina pe feminis.ro.