Valentine’s Day: Top 10 lucruri pe care să le faceţi de Ziua Îndrăgostiţilor

Valentine's Day este sărbătoarea internaţională a îndrăgostiţilior. Pe 14 februarie, ai ocazia să petreci o zi specială alături de persoana iubită, făcând ceva deosebit.

RomaniaTV.net
12 feb. 2014, 12:07
Valentine’s Day: Top 10 lucruri pe care să le faceţi de Ziua Îndrăgostiţilor

Valentine’s Day se sărbătoreşte în fiecare an pe 14 februarie. Anul acesta îţi sugerăm să faci ceva frumos cu iubitul sau iubita ta şi îţi dăm câteva sugestii.

10. Recreaţi prima întânire

Primele priviri, primul sărut, prima dată când v-aţi ţinut de mână. Ce poate fi mai frumos decât să vă amintiţi şi să recreaţi prima voastra întâlnire? Mergeţi la acelaşi restaurant, comandaţi acelaşi fel de mâncare şi amintiţi-vă cum a fost să vă vorbiţi pentru prima oară.

9. Faceţi sport

Deşi nu e primul lucru la care te-ai gândi să-l faci de Ziua Îndrăgostiţilor, o porţie de mişcare în aer liber poate face minuni pentru tonusul şi voia bună din cuplu. De ce să nu profitaţi de vremea de Valentine’s Day pentru o plimbare în parc, o zi la ski, o sesiune de înot la bazin sau de jogging în cuplu?

8. Sesiune de spa

Dacă nu aveţi chef de sport, atunci cu siguranţă nu veţi spune nu unei sesiuni de relaxare la spa. Multe dintre saloanele de spa au oferte speciale în această perioadă pentru masaj în cuplu. De ce să nu profitaţi şi să nu vă bucuraţi de o zi cu adevărat odihnitoare împreună?

Valentine’s Day: Yahoo Mail lansează felicitarea de ziua Îndrăgostiţilor

7. Surpriză cu petale de trandafir

Puţine lucruri sunt mai romantice decât să-ţi întâmpini iubitul sau iubita cu petale de trandafiri. Mireasma senzuală şi culorile pasionale ale trandafirilor vor crea atmosfera perfectă pentru o seară fierbinte în doi.

6. Mergeţi la hotel

Cuplurile care sunt împreună de mult timp beneficiază din când în când de o schimbare de decor. Nu trebuie să plecaţi în vacanţă pentru a lua o pauză de la rutina zilnică. Profitaţi de Ziua Îndrăgostiţilor pentru a închiria o cameră la hotel şi a petrece o seară specială departe de griji şi probleme.

5. Staţi în pat

Cât de des se întâmplă să leneviţi împreună o zi întreagă? De Ziua Îndrăgostiţilor, nu trebuie să plecaţi nicăieri. Luaţi micul dejun în pat, uitaţi-vă la filme romantice şi bucuraţi-vă pur şi simplu unul de celălalt.

Valentine’s Day: Top 10 filme de Ziua Îndrăgostiţilor VIDEO

4. Ziua Ciocolatei

Bomboanele de ciocolată sunt cadou clasic pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiţilor. Inventează un joc şi ascunde mici cadouri dulci prin casă, astfel încât, pe toată durata zilei, să fie surprins sau surprinsă de micile plăceri ale vieţii.

Idei de CADOURI pentru el şi ea, de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR

3. Plecaţi în vacanţă

Fie că este doar pentru un weekend sau fie că plănuiţi o vacanţă mai lungă, agenţiile de turism au multe oferte în această perioadă pentru excursii romantice.

2. Luaţi o cină elegantă

Faceţi o rezervare la un restaurant elegant, gătiţi-vă şi petreceri o seară de neuitat împreună. Ea va avea ocazia să poarte o rochie sexy şi specială, pe care el o poate complimenta toată seara.

1. Fă pasul cel mare

Dacă plănuieşti să o ceri de soţie, ce mai aştepţi? Cea mai romantică zi din an este momentul perfect să te aşezi într-un genunchi şi să-i declari iubirea pe viaţă. Fă-o acasă la lumina lumânărilor, într-un restaurant sorbind un pahar de şampanie sau trezeşte-o în dimineaţa Zilei Îndrăgostiţilor cu micul dejun la pat şi „marea întrebare”.