Valentine's Day: Yahoo Mail lansează felicitarea automată de Ziua Îndrăgostiţilor

Publicat: Joi, 13 Februarie 2014 09:02 // Actualizat: Miercuri, 05 Martie 2014 09:21 // Sursa: romaniatv.net

Valentine's Day este ziua înternaţională a îndrăgostiţilor. Pe 14 februarie, cei mici şi cei mari deopotrivă îşi declară iubirea şi îşi fac cadouri romantice. Yahoo Mail îţi face viaţa de Ziua Îndrăgostiţilor mai uşoară. Cu un singur click, poţi compune o felicitare de Valentine's Day.

Yahoo Mail vine în întâmpinarea tuturor îndrăgostiţilor cu funcţia "Autocompose a Valentine" ("Compune o felicitare de Valentine's Day"). Utilizatorii Yahoo vor observa în aceste zile că în căsuţa lor de email, alături de butonul Compose, a apărut o inimă care le permite să trimită un email de dragoste iubitului sau iubitei.

Schimbare importantă: Nu vei mai putea accesa serviciile Yahoo fără Yahoo ID

(w300) Yahoo Mail

Odată ce apăsaţi pe iconiţa cu inimă, se deschide un mesaj nou, unde aveţi opţiunea să alegeţi între "Crazy in love" ("Îndrăgostit nebuneşte"), "Friendly Love" ("Iubire prietenească") şi "All Outta Love" ("Lipsit de iubire"). Apăsând pe una dintre cele trei variante, vi se va încărca un mesaj automat, semnat cu numele vostru, pe care îl pueţi trimite cuiva din agenda de email.

Valentine's Day: Top 10 filme de Ziua Îndrăgostiţilor VIDEO

(w500) Yahoo Mail

MESAJE DE de ZIUA INDRAGOSTITILOR. Ce URARI, FELICITARI, SMS-uri poţi face de VALENTINE'S DAY

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 feb 09:19
...font-weight: 400; line-height: 1.5;">   Valentine’s Day, sau Ziua Îndrăgostiţilor, este sărbătoarea internaţională a...
1
EUR
4.7204
RON
24 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H