Valer Dorneanu, preşedintele CCR, a fost huiduit pe Aeroportul din Frankfurt de o protestatară Rezist

Valer Dorneanu, președintele Curții Constituționale, a fost, din nou, ținta unui incident cu o protestatară Rezist.  În aeroportul din Frankfurt, Dorneanu a avut nevoie de protecția poliției, după ce o pasageră a avionului în care călătorea a început să îl atace verbal.

RomaniaTV.net
18 mart. 2019, 16:18

„M-a auzit tot autobuzul când i-am strigat că e groparul democrației de la noi și ‘rușine să vă fie’… La bagaje m-am dus la polițiști să le zic pe cine escortează, că este cel care termină și sfințeste cu mâna lui justiția de la noi… erau șocați polițiștii nemți”, a povestit Adriana Pantila, pe pagina sa de Facebook, ce s-a întâmplat în mașina care face tranzitul între avion și terminalul sosiri al aeroportului.

Incidentul a fost confirmat și de Valer Dorneanu, care a precizat că se află în Germania pentru o întrunire a președinților de Curți Constituționale.

”Au fost lozinci consacrate ale celor de la Rezist. A intervenit poliția, nu a fost nimic grav. Mă duc la o întrunire a președinților de Curți Constituționale din Europa”, a precizat Dorneanu pentru România TV.