Valeria și Dima au fost despărțiți de o tragedie chiar în ziua în care urmau să se logodească. Au fost accidentați de o mașină condusă de soţul unei foste deputate

Valeria și Dima erau doi tineri frumoși care urmau să se logodească într-o frumoasă zi de iarnă, la începutul acestui an. Doar că viața le-a rezervat alte planuri. Cei doi tineri au fost loviţi de o mașină pe trecerea de pietoni. Dima a murit pe loc, iar Valeria a ajuns la spital. Tânăra și-a pierdut memoria.

12 sept. 2023, 12:24
Valeria și Dima au fost despărțiți de o tragedie chiar în ziua în care urmau să se logodească. Au fost accidentați de o mașină condusă de soţul unei foste deputate

Viața Valeriei a luat o turnură nedorit în urmă cu nouă luni. Trăia o frumoasă poveste de dragoste cu Dima, un miliar detașat în Franța. Plănuiau să se căsătoarească, doar că în ziua în care urmau să se logodească, un șofer i-a lovit în plin pe o trecere de pietoni.

Bărbatul, militar de profesie, a murit pe loc. Valeria a ajuns la spitalul din Bălţi, și-a pierdut și memoria.

Citește și: Ziua Alexandrei, tânăra mamă decedată din Botoșani, a fost omagiată de un sobor de nouă preoți și peste 100 de oameni: „Înainte aniversam frumos împreună, acum ne-am adunat la mormântul ei”

Accidentul a fost provocat de soţul unei foste deputate din Parlamentul moldovean.

„Mă duceam în vizită la bunica mea, unde era și mama mea, împreună cu iubitul meu, unde a vrut să mă ceară în căsătorie. Am fost loviți de un automobil când traversam strada, la trecerea de pietoni. Iubitul meu a decedat pe loc, eu am fost transportată la spitalul din Bălți și am fost în comă timp de 9 zile. (…) După eu am aflat că șoferul care ne-a lovit este soțul unei foste deputate. Accidentul a fost în noiembrie, iar până acum nu a fost judecată”, a povestit tânăra, potrivit newsmaker.md.

Citește și: Accident violent între două mașini, un microbuz și un autocar în Constanța. Opt oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

După ce a fost lovit de mașină, Dima a fost proiectat pe alt autoturism și târât câţiva metri.

„La un moment am simțit o lovitură, după care s-a schimbat viața complet. Am aflat că am fost loviți de un automobil când traversam strada pe trecerea de pietoni. De ce menționez că traversam strada anume la zebră? Pentru că au fost mai multe știri despre acel accident. Undeva se scria că de fapt noi nu traversam strada la zebră, în altă parte se scria că de fapt noi fugeam pe drum. Cred că este ceva normal când vezi că în tine zboară un automobil să vrei cumva să scapi de lovitură și este normal chiar și dacă am fugit. Dar apare întrebarea, de unde s-au luat aceste știri dacă șoferul spune că a fost ceață și el pur și simplu nu ne-a observat”, a mai povestit fata.