Valeriu Gheorghiță i-a provocat pe Andreea Esca și Mihai Bobonete: „Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne-au lipsit , conține normalitate”

Valeriu Gheorghiță lansează o provocare Andreei Esca și lui Mihai Bobonete, în campania de susținere a vaccinării în rândul populației.

03 iun. 2021, 12:00
Valeriu Gheorghiță i-a provocat pe Andreea Esca și Mihai Bobonete: „Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne-au lipsit , conține normalitate”

Valeriu Gheorghiță i-a provocat pe Andreea Esca, Lucian Mândruţă, Mihai Bobonete şi pe Sandu Pop, cunoscut publicului ca Vărul Săndel, în campania pentru susținerea vaccinării. Valeriu Gheorhiță a menționat că se va pune accent pe trei factori esențiali, în ceea ce privește campania de imunizare a populației.

„Vom avea trei elemente. Primul e legat de comunicarea de comunicare lansată de Guvern împreună cu UNICEF, al doilea va fi certificatul verde digital, al treilea va fi campanie de vaccinare.”, a declarat coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19.

Valeriu Gheorghiță: „Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi”

Valeriu Gheorghiță a anunțat că a filmat un nou material video de informare a populației în ceea ce privește beneficiile vaccinului și a precizat că este importantă și contribuția persoanelor cunoscute din mass-media.
„În calitatea de coordonatori ai campaniei naţionale de vaccinare, am filmat şi noi un scurt material video prin care transmitem ce conţine vaccinul pentru noi, arătând elementele personale care nouă ne-au lipsit în această perioadă de pandemie. Vom lansa şi o provocare pentru cei cunoscuţi pentru a împărtăşi împreună ce conţine vaccinul.”

„Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne-au lipsit în toate aceste luni de pandemie. Conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi familia. Conţine mersul la locul de joacă cu copiii. Conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor. Vaccinul conţine normalitate.”, precizează Valeriu Gheorghiță în clip.

Andrei Baciu îi provoacă pe Victor Rebengiuc și Beatrice Mahler

De asemenea, Andrei Baciu, Secretarul de Stat al Ministerului Sănătății, a făcut un material video de susținere a campaniei de vaccinare. Acesta îi provoacă pe actorul Victor Rebengiuc, Camelia Potec și pe mai mulți medici, printre care Beatrice Mahler și Adrian Marinescu, să își manifeste sprijinul în campania de imunizare a populației.