Valeriu Zgonea: Antonescu a greşit. Încrierea în PPE – un anunţ previzibil

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a susţinut, luni, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, a greşit când a luat decizia de a rupe Uniunea Social Liberală şi a subliniat că mesajele transmise în ultima perioadă au fost faţă de un lider ''care a dezamăgit''.

26 mai 2014, 09:49
Valeriu Zgonea: Antonescu a greşit. Încrierea în PPE – un anunţ previzibil

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Valeriu Zgonea a susţinut că anunţul lui Antonescu referitor la europarlamentarii PNL care ar urma să se înscrie în grupul PPE a fost ”previzibil”.

”Rezultatele erau previzibile. Modelul în care domnia sa (n.r. Crin Antonescu) mută PNL şi o echipă care a câştigat alegerile în 2012 către principalul oponent al nostru (n.r. PPE), către echipa conservatoare care a adus tăieri de pensii şi salarii în România, care a băgat România într-o zonă delicată din punct de vedere al competitivităţii şi al creşterii economice… Era un anunţ previzibil. Preşedintele Antonescu a greşit. (…) Rezultatul nostru arată un model de dezvoltare sustenabilă diferit faţă de al altor state care a generat încredere românilor. De aici plecăm pentru bătălia finală din noiembrie 2014 şi cu această încredere plecăm şi în marea familie social-democrată. (…) Mi-aş dori foarte mult să înţeleagă greşeala pe care au făcut-o (n.r. liderii PNL). Mesajul pe care l-am dat în ultimele zile nu a fost de atac la o persoană, ci un mesaj faţă de un lider care a dezamăgit încrederea electoratului şi a dezamăgit echipa liberală care a avut rezultate extraordinare alături de noi”, a mai spus Zgonea. 

Iliescu, atac dur la Crin: O LICHEA, un om lipsit de substanţă, un CHIULANGIU. Şi-a încheiat cariera politică

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, luni, că va propune în şedinţa Biroului Politic ca europarlamentarii PNL să adere la Partidul Popular European (PPE).

Crin Antonescu, pe Facebook: VOI DEMISIONA de la şefia PNL