Vali Rupiţă a slăbit 25 de kilograme. A scăpat de al cincilea stent la inimă: „S-a instalat frica”

Vali Rupiţă a slăbit 25 de kilograme în şase luni. Artistul a fost făcut celebru de Florin Călinescu în perioada recordurilor de audiențe înregistrare de emisiunea ”Chestiunea zilei” (PRO TV), dar a fost și actor în popularele telenovele difuzate de Acasă TV.

16 feb. 2022, 09:56

Vali Rupiţă a slăbit 25 de kilograme. Actorul a reuşit acest lucru cu o dietă recomandată de un medic nutriţionist, fără să fie nevoie să se opereze. Persoana care l-a făcut să ia această decizie a fost nepoţica lui, care îi este foarte dragă.

Vali Rupiţă a slăbit 25 de kilograme

Pe lângă aspectul fizic şi starea psihică, care s-au schimbat vizibil, Vali Rupiţă a scăpat de al cincilea stent, care trebuia să îi fie pus la inimă.

Citeşte şi: Alexandru Arşinel, ajutat de colegii de la teatru să se urce în maşină. Cum a fost fotografiat actorul

Frica este primul lucru care s-a instalat. Dacă stai bine să te gândeşti, îţi dai seama că trebuie să faci ceva pentru sănătatea ta. Unul dintre motivele principale este nepoţica mea, care, pe 5 aprilie împlineşte cinci ani şi trebuie să mă ţin în continuare de educaţia ei.

În ’96, când eu am intrat în Pro TV, am avut faimoasa greutate de 153 de kilograme. Sunt 600 şi ceva de zile de când nu mai fumez. La sfârşitul acestei luni, mi se va împlini visul meu de o viaţă, voi da drumul la televiziunea romilor, care se va numi „PRP TV”. De 17 ani aştept acest moment.

Acum mănânc de trei ori pe săptămână fructe. Eu stau la etajul 4 şi urc fără lift. Trebuie să ajung la doctor la sfârşitul lui aprilie şi mi-a spus că nu îmi mai pune stent. Am deja patru şi trebuia să mi-l pună pe al cincilea”, a declarat Vali Rupiţă în emisiunea „La Măruţă”.

Vali Rupiță s-a lăsat de lăutărie

Fostul elev al lui Andrei Blaier (la Facultatea de Cinematografie și Televiziune din cadrul Universității Media), Rupiță (55 ani) și-a ”pregătit” și imaginea pentru relansarea sa muzicală și are cu 30 de kilograme mai puțin decât îl știam cu toții din rolurile popularelor telenovele difuzate de Acasă TV -”Inimă de țigan”, ”Numai iubirea”, ”Regina” ori ”State de România”.

Cel mai mult am slăbit 38 de kilograme de frică să nu mă operez pe coloană, asta mă păștea din cauza greutății mele. Însă, am mai avut ”abateri”, am mai luat câteva kilograme. Însă mă simt extraordinar de bine așa cum sunt acum”, spunea artistul în urmă cu ceva vreme.