Vali Vijelie, probleme în căsnicie? Mesaj controversat transmis de soţia manelistului după ce a fost la un pas de divorț

Soția lui Vali Vijelie a transmis un mesaj controversat după ce cei doi au fost la un pas de divorț. Partenera manelistului a lăsat de înțeles că lucrurile nu sunt tocmai roz în relaţia lor.

03 ian. 2023, 13:03
Vali Vijelie, probleme în căsnicie? Mesaj controversat transmis de soţia manelistului după ce a fost la un pas de divorț
Scandal în casa lui Vali Vijelie

Soția lui Vali Vijelie, mesaj controversat după ce a fost la un pas de divorț. Printr-un mesaj postat recent pe Instastory, partenera manelistului a dat de înțeles că relaţia lor este în impas.

Citeşte şi: Show total la România TV de Revelion 2023. Victor Ciutacu, duet de senzaţie cu Vali Vijelie VIDEO

„Să nu uiți niciodată cine ești, să nu lași oamenii să te transforme în cine vor ei să fii. Nu uita că ești un om minunat, că ai în tine puteri nebănuite de a schimba lumea în bine și de a înfrumuseța suflete. Trăiește frumos, caută să însemni ceva în fața oamenilor, retrage-te atunci când simți că nu mai aparții unui loc sau unui suflet și ia-o de la început, ori de câte ori va trebui…”, a scris soția manelistului pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi: Scandal în casa lui Vali Vijelie. Soţia şi amanta au început războiul: „Eu sunt singura lui soție cu acte!”