Vameşii acuzaţi că au cerut ŞPAGĂ staff-ului AC/DC s-au întors la muncă

Trei dintre cei patru angajaţi concediaţi de la CNADNR în urma scandalului privind şpaga cerută staff-ului trupei AC/DC, la intrarea în ţară a maşinilor cu echipamentele pentru concertul din mai 2010, s-au întors la muncă, după ce şi-au câştigat acest drept în instanţă.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 17:01
Vameşii acuzaţi că au cerut ŞPAGĂ staff-ului AC/DC s-au întors la muncă

Funcţionarii CNADNR demişi după ce au fost acuzaţi că ar fi cerut şpagă staff-ului AC/DC s-au întors la lucru. Curtea de Apel Timişoara a dat câştig de cauză la trei dintre cei patru angajaţi ai Agenţiei de Control şi Încasări Nădlac care au fost demişi în urma scandalului şpăgii AC/DC, scrie jurnalul.ro.

Elisabeta Miuţescu a primit o sentinţă irevocabilă în mai 2011, apoi a urmat Haliţchi Kasimir (septembrie 2011), iar Andreea Vlai a fost ultima care a câştigat irevocabil în faţa CNADNR, în decembrie. Cei trei au câştigat în instanţă dreptul de a fi reangajaţi.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Trupa AC/DC a susţinut, în 16 mai 2010, un concert la Bucureşti, la care au participat aproximativ 60.000 de spectatori.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Judeţene Arad s-au autosesizat, în 3 iunie 2010, în cazul a zece angajaţi CNADNR care ar fi pretins şi primit bani de la caravana trupei AC/DC, în Vama Nădlac. Patru angajaţi au fost concediaţi, dar au contestat deciziile în instanţă.

La acel moment, directorul general al CNADNR, Dorina Tiron, declara că echipa tehnică a trupei AC/DC a depus o plângere în care se arăta că angajaţii din Vama Nădlac ceruseră câte 50 de euro pentru cele 28-29 de maşini din convoi, bani pe care oficialii AC/DC i-au plătit fără a primi în schimb vreun document. Angajaţii CNADNR au pretins acei bani deoarece maşinile din convoi nu aveau roviniete valabile pe toată perioada şederii în România, ceea ce oricum nu era necesar.