Vanghelie nu pleacă din PSD. El a luat masa cu Ponta la Bruxelles VIDEO

Marian Vanghelie şi Victor Ponta au mers la restaurant, joi seara, la Bruxelles, relatează RTV. Cei doi s-au distrat pe seama lui Geoană, deşi Vanghelie a votat împotriva excluderii senatorului din PSD. Edilul de la 5 i-a spus lui Ponta că nu pleacă din partid.

RomaniaTV.net
24 nov. 2011, 23:28

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a ajuns joi seara în capitala Belgiei pentru un set de întâlniri cu liderii socialiştilor europeni.

Pe aeroportul din Bruxelles, conform surselor RTV.net, el a fost aşteptat de Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 din Bucureşti.

Discuţia dintre cei doi a fost una amicală. Vanghelie a făcut în repetate rânduri, în stilul său caracteristic, referiri ironice la Mircea Geoană,  pe care l-a calificat drept un „ratat politic”.

RTV a transmis imagini în care Vanghelie şi Ponta au luat mai târziu masa împreună la restaurant, la aceasta participând şi europarlamentari ai PSD.

Deşi s-a vehiculat că Vanghelie îl va urma pe Geoană într-un nou partid, primarul de la 5 i-a spus lui Ponta că nu mai vrea sa părăsească partidul.

Potrivit RTV, el l-a mai asigurat pe Victor Ponta că nu vor pleca din PSD nici cele 7 sau 8 organizaţii, aşa cum vehiculează presa.

Mai mult, Vanghelie şi Ponta au râs vorbind despre Geoană, aceştia invocând momente din timpul CEx-ului în care senatorul a fost exclus, precum şi din timpul în care Geoană a fost membru al PSD.

Cu toate acestea, Vanghelie nu a scăpat de mustrările colegilor.

Corina Creţu a ţinut să-i ia apărarea lui Ion Iliescu şi a spus că acţiunile lui Vanghelie din ultima perioadă nu au fost oneste.

Participanţii au citit de pe telefoanele mobile toate informaţiile apărute în presă şi au susţinut că nimic din ceea ce se scrie nu este adevărat.

Ei au discutat şi despre înregistrările date în excluvitate de RTV.

Întrebat de jurnalişti dacă s-a împăcat cu Victor Ponta, Vanghelie a răspuns: „Noi nu ne-am certat, avem păreri diferite, atât. Nu discutăm de plecat din partid.”

 

Luni, Marian Vanghelie s-a  exprimat public împotriva deciziei de excludere a lui Geoană din PSD.


loading...